Среднощен екшън по врачански се е разиграл в центъра на

...
Среднощен екшън по врачански се е разиграл в центъра на
Коментари Харесай

Екшън в центъра на Враца с Вальо Килъра и Любчо Циганчето

Среднощен екшън по врачански се е разиграл в центъра на града, а основните герои в него са Вальо Килъра и Любчо Циганчето. За него показа пред кореспондент на BulNews пострадалия в обстановката - Валентин /на снимката/.
Случката e станала в дребните часове на нощта на 26 януари, пред постройката на клон на банка. Около 1.30 часа, Валентин Тошев – Вальо Килъра, е отивал към дискотеката “The Jar”, позната като “Буркана”, когато мъж с качулка му изискал цигара. Преди да успее да реагира, нападателят му нанесъл удар с пестник в лицето, след което го е повалил на земята. Докато Валентин лежал на плочките, бандита се е опитал да отвори джоба му и да го ограби. Потърпевшият е съумял бързо да се окопити и да направи опит за самоотбрана. Той се изправил и бутнал хулигана, който от своя страна отвърнал с ритник в крайници. Тошев още веднъж се е озовал на земята, след което извадил телефона си и съумял да позвъни на телефон 112. Агресорът побягнал към Районното ръководство, а жертвата тръгнала след него. Когато и двамата се озовали пред служителите на реда, побойникът опитал да упрекна Валентин Тошев в нахлуване. Униформените чиновници видели окървавения крайник на потърпевшия и му предложили да седне.
Служителите на реда взели персоналните карти и на двамата, с цел да извършат инспекция. Идентифицираният към този момент нападател - Любен Димитров Драганов, по-известен в града като Любчо Циганчето, е почнал да насочва закани. Килъра цитира част от отправените закани по негов адрес:
“Ще викна роднините си, ще те вкарам в пандиза, ще те съсипя… “, крещял с всички сили Любен.
Валентин е подал тъжба в полицията и си е извадил здравно, с което да потвърди нападението. Според него обаче няма да има развиване по случая му защото хулиганът Любчо е клеветник на полицията и това не е първата му престъпна демонстрация, която ще покрият.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР