Средно училище в гр. Ханджоу, провинция Джъдзян, предлага на своите

...
Средно училище в гр. Ханджоу, провинция Джъдзян, предлага на своите
Коментари Харесай

Училище в Ханджоу предлага „романтична отпуска на младите учители

Средно учебно заведение в гр. Ханджоу, провинция Джъдзян, предлага на своите учители, които още не са основали семейство или нямат деца, спомагателен отпуск, с цел да прекарат повече време със „ значимите за тях хора ", оповестява bulgarian.cri.cn.

Там работят 124 преподаватели, от които 40% не са омъжени. Те ще имат право на два полудневни „ сантиментални отпуска " всеки месец, при изискване, че са изпълнили университетските си отговорности. „ Правилото бе признато по искане на младите учители ", сподели Лоу Ян, член на профсъюза. Училището планува и сходен „ наставнически отпуск " за учителите с деца.

От просветителния отдел на региона приветстваха новаторските ограничения „ стига те да са в умерени и рационални граници ".

Откакто централното държавно управление разгласи проект за повишение качеството на преподаване и професионалната нравственос през януари предходната година, бяха подхванати редица ограничения за възстановяване на обществения и стопански статус на учителите. Негова цел е да се приготвят милиони „ образцови учители " до 2035 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР