Средно училище „Христо Ботев“-Враца отново е водещо в резултатите от

...
Средно училище „Христо Ботев“-Враца отново е водещо в резултатите от
Коментари Харесай

СУ „Христо Ботев“ - Враца е водещо в резултатите от НВО-7 клас за учебната 2019/2020 година

Средно учебно заведение „ Христо Ботев “-Враца още веднъж е водещо в резултатите от НВО-7 клас за образователната 2019/2020 година. Средният брой точки на учебното заведение по български език и литература е 60.05, които неведнъж надскачат междинните резултати на регионално и национално равнище. Резултатът по математика е с 10 точки повече от региона и страната, а спрямо предходната образователна година със 7. Въпреки, че целият втори образователен период и образователната година завърши в отдалечено образование, с помощта на отговорността и неимоверните старания на нашите учители, възпитаници и родители и спомагателното отдалечено образование, проведено всеки ден след образователните часове по български език и литература, и математика постигнахме доста положителните резултати.
От името на управлението на учебното заведение и педагогическия екип, приветствам за персоналните триумфи всички възпитаници и достойното показване на учебното заведение на регионално и национално равнище!
Има награди, които са скъпи, има такива, които са влиятелни, само че има една, която е най-скъпата за един преподавател - Наградата за триумф на неговите възпитаници.
С пожелания за триумф при осъществяване в държавния план-прием 2020 година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР