Средно 14 лв. седмично могат да спестят клиентите на Lidl

...
Средно 14 лв. седмично могат да спестят клиентите на Lidl
Коментари Харесай

Средно 14 лв. седмично пестят клиентите на Lidl с „Двойно повече на същата цена“

Средно 14 лева седмично могат да спестят клиентите на Lidl с помощта на акцията „ Двойно повече на същата цена “. През януари и февруари потребителите могат да избират от над 50 разнородни хранителни и нехранителни продукта, които ги чакат в двойно количество, само че на същата цена.

Акцията е част от цялостната политика на компанията да предлага на своите клиенти от ден на ден благоприятни условия за бюджетно извършване на покупки и да им оказва помощ да пазарят преференциално, без да вършат компромис с качеството.

Всяка седмица този и идващия месец клиентите на Lidl могат да избират от 6 разнообразни оферти, от които да вземат двойно повече на същата цена. Допълнително улеснение е, че в селекцията артикули постоянно се комбинират висококачествени артикули както за трапезата, по този начин и за дома.

Голяма част от продуктите, включени в акцията, са от личните марки на веригата – главният инструмент, с който Lidl предлага на своите клиенти потвърдено качество на налична цена. Сред предложенията за актуалната седмица 16-22 януари са разнообразни типове топено сирене Pilos, шпеков колбас Pikok от серията Pure, която включва единствено артикули по чисти предписания без изкуствени консерванти и добавки, гризини със сусам Snack Day и други

Специалните оферти „ Двойно повече на същата цена “ ще продължат един път месечно и след февруари. В допълнение към тях всекидневно клиентите на веригата могат да се възползват и от продуктите, обозначени с Lidl цена. Тя включва атрактивни оферти с понижени или мощно конкурентни цени и е още един метод, по който компанията оказва помощ на своите клиенти да усъвършенстват и да възнамеряват дейно фамилния бюджет. Важен асистент в тази задача е и Lidl Plus, който предлага още преференциални предложения всяка седмица и с който потребителите могат да спестят най-малко 10 лева седмично.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР