Средният син на американския президент Доналд Трамп Ерик съобщи, че

...
Средният син на американския президент Доналд Трамп Ерик съобщи, че
Коментари Харесай

Заплашват семейството на Доналд Тръмп

Средният наследник на американския президент Доналд Трамп Ерик заяви, че той и всички членове на неговото семейство са под опасност. Тя се показва в изпращането по пощата на " колета " с незнаен прахуляк. За това Ерик Тръмп съобщи пред Фокс Нюз.
Според него тези пощенски колета са адресирани освен до него, само че и до всички негови родственици. " Ние всички получихме бял прахуляк вкъщи (по пощата) ", сподели той. " Чувствам се под опасност, застрашено е и фамилията ми. Белият прахуляк беше доставен на всички нас ", сподели Ерик Тръмп, съобщи БГНЕС.
През февруари плик, съдържащ бял прахуляк с незнаен генезис е получен в жилището на най-големият наследник на президента в Ню Йорк. В плика от неизвестен адресант е имало и записка с обиди, адресирана до сина на президента. В нея е написано, че най-големият наследник на Тръмп " получава това, което заслужава ".
Пликът е бил отворен от 40-годишната брачна половинка на Тръмп-младши, Ванеса. След инспекцията се откри, че пликът съдържа нормално царевично нишесте.
Пликове с незнаен прахуляк по-рано са пристигнали по пощата и в " Тръмп Тауър ", която служеше като резиденция на Доналд Тръмп по време на предизборната акция през 2016 година Такива заплашителни писма, по описа на Ерик Тръмп, адресирани до членовете на фамилията на президента са много. Всички те са били адресирани до цялото семейство Тръмп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР