Средният живот на един обновен ноутбук е 5 години, сочи

...
Средният живот на един обновен ноутбук е 5 години, сочи
Коментари Харесай

Лаптоп за 169 лева на Черен Петък! Вижте как и кога…

Средният живот на един освежен ноутбук е 5 години, сочи статистиката

„ Лаптопите втора употреба ”, които ще откриете в онлайн магазина Kozelat.com, са сертифицирани и минали през фабрично възобновяване на съставни елементи и проби в сервиз
(снимка: Kozelat.com)

За 5-та поредна година онлайн магазинът Kozelat.com провежда Черен Петък за компютърна техника. М ного оферти, големи понижения на преносими компютри, компютри, монитори, програмен продукт и както постоянно – гаранция за безвъзмездна доставка при поръчка над 40 лева, съчетано с опция за погашение на заем, дават обещание от търговеца. 

Сред акцентите, които се открояват тази година, са към този момент обичайният лиценз за Windows на цена 39 лева, компютър за 79 лева, екран за 39 лева и предложение за преносим компютър за 169 лева От магазина предлагат авансово запознаване със сериите и моделите, както и опцията за безвъзмездна консултация от онлайн съпорта на Kozelat.com, където всеки клиент се насочва съгласно бюджета, който има, и задачата, за която ще употребява техниката.

Kozelat.com е онлайн магазин за компютърна техника за всеки джоб и потребност, който работи с актуализирана техника към този момент пета  година. За това време в компанията неведнъж са се убедили, че предлаганите модели и серии са желан избор, тъй като междинният живот на един освежен преносим компютър е 5 години, а чувството при потребление на същински бизнес клас машина е несравнимо.

Огромни понижения в цените на преносими компютри и компютри се чакат за Черния петък
(снимка: Kozelat.com)

Използване на компютър с MLC SSD диск обезпечава още преимущества – експедитивност и надеждност на работа. Нещо, което все по-рядко се случва с новата техника в междинния ценови сегмент. Познаването на основните серии е значимо при верния избор. Екипът на онлайн магазина обобщава трендовете в търсенето на актуализирана техника:

При моделите освежен компютър това са:

При моделите актуализирани преносими компютри това са::

При моделите актуализирани монитори това са:

Техника втора употреба или актуализирана?! И каква е разликата

„ Kомпютрите втора употреба ” и „ преносимите компютри втора употреба ”, които ще откриете в Kozelat.com, са сертифицирани и минали през фабрично възобновяване на съставни елементи, проби в сервиз и нямат нищо общо с това да „ продам остарелия си компютър ”. Средното време, което лишава да се обнови един преносим компютър, е 5 часа.

Компютърна техника за всеки джоб и потребност предлага Kozelat.com
(снимка: Kozelat.com)

Какво би трябвало да знаете за Kozelat.com?

На този Черен Петък онлайн магазинът ще предложим главно бюджетни разновидности на професионална и бизнес клас техника, която може да си разреши всеки в България. На всеки клиент се дава опцията за безвъзмезден обзор и тест при приемане и това ще бъде годно за всички доставки по време на Черен Петък 2019 година

Можете да следите настоящите Black Friday 2019 оферти за актуализирана техника тук.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР