Средната възраст на лицата, инфектирани с вируса, е 45 години,

...
Средната възраст на лицата, инфектирани с вируса, е 45 години,
Коментари Харесай

Германски учени: Средната възраст на починалите от коронавирус е 82 години

Средната възраст на лицата, инфектирани с вируса, е 45 години, а междинната възраст на умрелите – 82 години. 67% от заболелите са мъже. Тези данни оповестиха от немският институт „ Роберт Кох “, откакто а създали деликатен разбор на данните до момента в страната.
По данни на " Джонс Хопкинс " броят на доказаните случаи с ковид в Германия доближи 28 784 души, а умрелите са 116 души. На процедура това значи смъртност от 0,40 %, което е надалеч под равнищата, маркирани в Италия и други елементи на света.
„ При 55% от заболелите се следи кашлица, а при 40% – температура “, съобщи на конференция в Берлин шефът на института Лотар Виланд, представен от Дарик. Той добави, че цифрите на формалната статистика за броят на болните и умрелите от вируса е непълна, защото не е постъпила информация от всички федерални провинции и ведомства.
Световната здравна организация разгласи на 11 март обстановката с разпространяването на ковид за пандемия. По последни данни в света са инфектирани над 362 000 души, а близо 15 500 са умряли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР