Средната посещаемост на шампионатните двубои на датския Копенхаген за миналия

...
Средната посещаемост на шампионатните двубои на датския Копенхаген за миналия
Коментари Харесай

Минимум 15 000 на Паркен за Копенхаген - ЦСКА

Средната посещаемост на турнирните дуели на датския Копенхаген за предишния сезон е била 13 000 фенове, като се чака тя да бъде надвишена в срещата с ЦСКА от шампионата Лига Европа.

За последователи на " армейците " е заделен един от секторите зад вратата, който е с потенциал 700 места. Цената на билетите за родните почитатели е 175 датски крони, или 23,5 евро (46 лева).

В първия дуел на " Васил Левски " Копенхаген победи с 2:1 след поврат.

 ЦСКА загуби от ФК Копенхаген с 1:2 в дуел от Лига Европа
Груби неточности провалиха ЦСКА против безкомпромисните датчани от ФК Копенхаген

" Армейците " позволиха цялостен поврат и изгубиха с 1:2 пред 20 000 души на националния стадион

Титуляр по левия фланг на офанзивата в Дания се обрисува да е Тиаго. Португалецът отново ще бъде преквалифициран поради здравословните проблеми на Едвин Джеси.

 Нестор ел Маестро търси плеймейкър и бранител за ЦСКА
Ел Маестро търси плеймейкър и бранител за ЦСКА

" Червените " не разполагат с опция на Тиаго

Тиаго бе флангови нападател и в първата среща с Копенхаген, само че тогава Едвин беше на терена и подпомагаше Мауридеш на върха на офанзивата. Джеси обаче се контузи след спринт още в 17-ата минута и бе сменен наложително. Неговото положение е по-добро и той евентуално ще се появи на терена в Дания, само че като джокер от пейката.

В състава на ЦСКА има единствено един номинален флангови нападател, който е изцяло здрав - Десподов. В лазарета пък са Енрике и Жоржиньо. Първият ще отсъства още месец от терените поради счупена ключица. Жоржиньо е със подозрения за скъсани връзки на глезена, което би лишило не по-малко от два месеца до цялостното му възобновяване. Днес ще стане ясна точната диагноза на юношата на Манчестър Сити.

При състояние че Джеси остане запаса в Копенхаген, то на позицията зад нападателя се чака да работи Малинов, а Пинто и Бикел ще са опорни халфове. Карето в отбрана също е ясно.

Заради наказването на Чорбаджийски от първия мач с датчаните сътрудник на Бодуров в центъра ще е Перейра. Секулич пък още веднъж ще започва отдясно.

 Защо Стефано Белтраме избра Холандия пред ЦСКА?
Защо Белтраме избра Холандия пред ЦСКА?

Вижте какво сподели по тематиката сътрудникът на футболиста
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР