Средиземноморската диета се смята за една от най-здравословните диети, но

...
Средиземноморската диета се смята за една от най-здравословните диети, но
Коментари Харесай

Нова диета за отслабване съсипва психиката на тийнейджърите

Средиземноморската диета се счита за една от най-здравословните диети, само че откриватели от Съединени американски щати показаха несъответствието на това мнение. Диетолози са подготвили обширна научна работа по тази тематика, резултатите от които са оповестени на страниците на локалните издания със здравна устременост.

Като част от опитите специалистите проучиха здравния статус на 2,6 хиляди деца и подрастващи под 17-годишна възраст, спазващи сходна диетата. Хранителните привички на участниците в опита бяха усърдно изследвани и вниманието на специалистите беше привлечено от обстоятелството, че някои от тях биха могли да повлияят върху психологичното здраве на хората,пише Zdrave.to. Например, неприятната диета може да аргументи сериозна меланхолия заради композиция от фактори.

Средиземноморската диета не е в действителност здравословна, защото може да задейства появяването на диабет, да докара до сърдечно-съдови болести и да провокира затлъстяване. Диета, съдържаща месо, модифицирани храни и захар, води до появяването на наднормено тегло, което визира самочувствието и психическото положение на индивида.

Преходът към здравословна диета спомага за възобновяване на прочувственото положение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР