Средата на октомври сме и само две седмици ни делят

...
Средата на октомври сме и само две седмици ни делят
Коментари Харесай

Как да се маскираме на Хелоуин

Средата на октомври сме и единствено две седмици ни разделят от един празник, които или харесваме, или изобщо не желаеме да чуваме за него. Да, Хелоуин не е български празник, само че пък е още един мотив за развлечение. И в случай че сме решили тази година да го отбележим уместно, ето няколко хрумвания в духа на последните трендове.

Лошото момиче

В духа на всички придвижвания, защитаващи правата на мощната и самостоятелна жена, няма да сбъркаме, в случай че изберем костюм на супергероиня. Дали ще е Жената котка, Wonder woman, Лара Крофт или пък Капитан Марвел си е наш избор. Важното е да излъчваме мощ, само че и да сме секси.

Вижте тази обява в Instagram.
Change the world #cosplay#wonderwoman#model#camgirl#lovethisone

Публикация, споделена от Hailey Jade C. Franco (@miss_jade15) на Окт 12, 2018 в 6:43 PDT

Монахинята

Отново в духа на филмовите шлагери от тази година, костюм на монахиня също ще ни даде 10 от 10 точки на този Хелоуин. Малко готически грим в допълнение и умерено ще изкараме ангелите на някого.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jack (@makeuupbyjack) на Окт 3, 2018 в 10:36 PDT

По другарски

Да имаме обичан човек и с него да се маскираме на Бони и Клайд, Красавицата и звяра или каквото ни душа желае си е готино. Но в случай че сме сами или пък желаеме нещо по-различно за този Хелоуин, то тогава залагаме на костюми за другари.

Две пеперудки, две пчелички или двама пирати - каквото желаяме, значимото е да е по две. Идея е и да се дегизираме като герои от обичания си сериал да вземем за пример.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от architecture | art | nature (@larisaklara) на Фев 7, 2016 в 2:18 PST

Грим, заплашителен грим

Ако избираме да се дегизираме посредством грим, а не с костюми, в интернет можем да намерим хиляди подобаващи иде. Сред тях се отличават тези, при които се основава оптична заблуда - като че ли главата ни от откачена от раменете да вземем за пример. Но за сходен шедьовър си би трябвало огромен мурафет.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Salon Magazine (@thesalonmaguk) на Окт 12, 2018 в 7:00 PDT

80-те

Манията по предишното още веднъж е осезаема в стилните трендове. А за Хелоуин умерено можем да се поровим в дрешника на родители или други родственици, които са изживели бурно 80-те и да намерим своя костюм за празника. В случая няма потребност се сме страшни, а просто ретро.

Вижте тази обява в Instagram.
Took the night off for some family time. I'm so thankful my clients are so supportive of my little family and let me move their appointments around so I wouldn't miss the little things (Ps thanks Troy for the 80s hair it was perfect!).... #janessaodp #onedrakeplace #80sfashion #80shair #myfamilia

Публикация, споделена от JanessaODP (@janessaodp) на Окт 11, 2018 в 7:03 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР