Средата на деня ще е белязана от напрегнатият аспект между

...
Средата на деня ще е белязана от напрегнатият аспект между
Коментари Харесай

Днес не предприемайте рискове

Средата на деня ще е белязана от напрегнатият аспект сред Луната и Плутон. Добре е да не предприемате опасности. Предизвиква дълбоки прочувствени проблеми. Може да има неприятни душевен прекарвания.

Луната е в символ Овен. Може да усещате прилив на сила, само че не би трябвало да се преуморявате нито физически, нито умствено. Не започвайте да изяснявате връзки, ще стане още по-лошо. Да не се претрупва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се заобикаля носенето на контактни лещи, а в случай че се носят, да не се оставят прекомерно дълго в очите. Много добре работят компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни.

9-ти лунен ден до 13:09ч. Счита се, че денят принадлежи на тъмните сили. За да не усилвате силата на Злото и да не му дадете да господства у вас, е належащо да пренебрегвате отрицателните събития, предизвикващи спорове или да им отделите допустимо минимум внимание. Денят се характеризира с внезапна и дейна сила, която търси излаз да излезе и в дадения случай се възприема отрицателно. Могат да се появяват въпроси от нашето подсъзнание под форма на тревожни сънища, необясними дневни страхове, уплахи. Важно е да направляваме страстите. Ако вътрешното положение се наруши, налага се малко време да прекараме в резонансна конюнктура: след пребиваването измежду доста хора, да останем в тясно другарство или усамотение. Отложете значимите инициативи в същото време до започване на идващият лунен ден.

10 лунен ден стартира в 13:09ч и продължава до 13:40ч на идващия ден – уместно време за самопознание и самоусъвършенстване. Именно в този момент се откриват тайните благоприятни условия на човешкото схващане. Човек може внезапно да открие в себе си такива качества, които не може да изясни. Намират се способи за превъзмогване на нерешените проблеми, освен това без рационално осмисляне. Това е прелестно време за ново начало. Денят благоприятства съдействието с тези хора, на които човек изцяло се доверява. Всяко ново начинание е обречено на триумф. Не се предлага да се поставя завършек на персонални или работни връзки в 10 лунен ден.
Периодът не е предопределен за усамотение и самотност. Всеки би трябвало да бъде заобиколен от родственици и близки хора. Благоприятно е за развиване на партньорските връзки, подсилване на връзките и контакти. Необходимо е да се обърне внимание на членовете на фамилията. Това са най-близките и скъпи хора, на чиято помощ и поддръжка постоянно може да се разчита. Семейство, основано в същото време има всички шансове да се трансформира в всесилен жанр с предаване от потомство в потомство на обичаи и реликви. Също по този начин е доста подобаващ ден за подписване на брак на двойка, която желае доста деца. Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене.
Полезни и ефикасни са водните процедури. Чистотата на тялото е доста значима в този момент. Добре е да вземете душ или вана. Ако в този ден въпреки всичко чувствате крах на силите и неприятно въодушевление, ще би трябвало съществено да измененията своя метод на живот към по-здравословен и изобщо да се заемете със здравето си. Всички каузи вървят добре. Дори да има неподходящи събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема щета.

В този ден е строго неразрешено да се гладува. Сокове, плодови питиета са доста потребни за тялото, няма потребност да се лимитира използването им в подобен ден. На здравословното положение на тялото в този интервал не може да не се радваме. Дори съществено болните хора стартират да се усещат доста по-добре.

Пътуването, планувано за този ден, е по-добре да се отсрочи. Добре е за започване на ремонтни или строителни работи. Търговията ще докара до добра облага.

Коленете, гръдния панер, гръбначните прешлени изискват нараснало внимание. Те са застрашени от заболяване, само че лекуването им в този интервал е нежелателно.

Секс - Това е най-подходящото време за забременяване на дете (10-и л. д). Поради тази причина, сексът би трябвало да бъде празничен и в случай че е допустимо - богат на оргазми.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР