Сред звездите на киното и музиката има не малко мъже,

...
Сред звездите на киното и музиката има не малко мъже,
Коментари Харесай

Звездните бащи, които отглеждат сами децата си

Сред звездите на киното и музиката има не малко мъже, които с изключение на звездния си облик поддържат и този на татко. Ето кои от тях отглеждат своите деца сами.
1. Лиъм Нийсън
Преди съвсем 10 години брачната половинка на артиста претърпява случай. По време на ски, тя пада и съществено удря главата си. След няколко дни почива. Лиъм Нийсън остава самичък с двете си деца - Даниел и Майкъл, на възраст 12 и 13 години. Отнема му няколко години да се оправи със загубата. И макар, че има безчет обожателки, той не се дами и взема решение да посвети живота си на децата, осведоми БГНЕС.
2. Пиърс Броснан
В брака си с Касандра Харис, той осиновява две деца - Шарлот на 9 и Крис на 8 години. Три години по-късно актрисата ражда наследник. По-късно обаче тя умира от рак. Известно време той се грижи за децата си самичък, само че през 1994 година се среща с журналистката Кейли Смит и се дами за нея през 2001 година. Те имат двама синове - Дилън и Парис.
3. Никълъс Кейдж
Неговият наследник Уестън е роден през 1990 година. Актьорът излиза за малко майка му. След като се разделят, тя се пробва да вземе част от благосъстоянието му. Той е заставен да си купи къща в Холивуд, с цел да получи позволение да отгледа сина си. Днес Уестън е на 28 години, музикант и неотдавна се появява във филми. През 2005 година Никълъс Кейдж се снабдява с втори наследник от друга връзка.
4. Джордж Лукас
Американският режисьор, продуцент и сценарист, прочут с филмите си " Междузвездни войни " и " Приключенията на Индиана Джоунс ", независимо отглежда три деца. Преди няколко години той осиновява 35-годишната Аманда дружно с първата си брачна половинка Марта Лу Грифин. След развода детето остава под негово наставничество. След това той осиновява момиче и момче - Кати (25) и Джет (20). Всичките трима са се снимали в Междузвездни войни. През 2013 година на Лукас се сгоди за Мелъди Хобсън, ръководител на съвета на шефовете на Dreamworks Animation. Те се ожениха и имат бебе, родено от сурогатна майка.
5. Ал Пачино
Той в никакъв случай не се дами, само че има три деца. Най-голямата му щерка е родена през 1989 година, а през 2001 година актрисата Бевърли Д`Анджело му ражда близнаци - Оливие и Антон. Тяхната връзка продължава единствено няколко години, само че артистът се грижи повече за децата, в сравнение с за някогашните си.
6. Колин Фарел
Той има двама сина - 16-годишният Джеймс и 10-годишния Хенри. Майка на първия е Ким Бордей, само че връзката й със звездата е къса. Вторият е роден през 2009 година от полска актриса, с която Фарел е имала мимолетна връзка.
7. Лени Кравиц
Лени живее с Лиса Бонет единствено три години. След развода музикантът и брачната половинка му получават равни права над щерка си Зоя. Но когато тя е на 11 години, се реалокира да живее с Лени. Днес момичето е прочут модел и актриса и постоянно поства фотоси с татко си в обществените мрежи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР