Сред важните астрологични събития през четвъртата седмица на февруари си

...
Сред важните астрологични събития през четвъртата седмица на февруари си
Коментари Харесай

ХОРОСКОП ЗА СЕДМИЦАТА от 20-до 26-ти : Кой ще ходи на среща и кой ще има успехи в работа

Сред значимите астрологични събития през четвъртата седмица на февруари си коства да се означи Новолунието, което ще настъпи на 20 февруари 2023 година в 07:05 ч. в знака на Риби. Очаква ни прочут спад на силата, само че в това време и повишение на външната нервност и вътрешната тревога.
През този интервал не би трябвало да посещавате салони за хубост, да променяте радикално имиджа си, да подстригвате косата си. Но процесите на избавяне от ненужните неща, в това число неприятните привички, ще вървят добре.
Благоприятно е и започването на разнообразни типове диети в интервала на Новолунието. В нощта на Новолунието могат да се правят разнообразни ритуали за увеличение на входящия паричен поток. Например, оставете чаша вода и няколко банкноти или монети на прозореца. Лунната сила ще подхрани парите и ще донесе тяхното нарастване до идващото Пълнолуние.

Вторият най-активен детайл на седмицата ще бъде Меркурий, който поредно ще образува аспекти - секстил с Хирон на 20 февруари, квадрат с Уран на 21 февруари и тригон с Марс на 22 февруари.
Първият аспект ще внесе раздвижване и интерес в областта на взаимоотношенията, а вторият - истински, само че сложни за реализация хрумвания, раздразнителност и нехайство. Но тригонът с Марс ще ни зарадва с нови потребни познанства, застъпничество от страна на управлението, забавни хрумвания и планове. През този интервал удобни са хирургическите интервенции и комплицираните козметични процедури. Добри предпоставки за началото на материалния триумф могат да се появят при Скорпионите, Овните и Близнаците.

Отделно си коства да се означи аспектът - тригон на Венера и Черната луна (Лилит) на 24 февруари. Лилит ръководи осми дом - това са области, свързани с промяна, секс, непознати пари, окултни сили, рискови обстановки. Тригонът се счита за съразмерен аспект, само че в този случай хармонията евентуално ще бъде мислена.

Егоизъм в любовта, нараснали условия към колегата, раздуто самомнение, преувеличаване на смисъла на външния тип и облеклото. И това не е цялостен лист на въздействието на Черната Луна върху Венера. Възможни са глупави дейности, свързани с демонстриране на финансовото състояние, непринудено харчене за да впечатлите някого, прояви на мързел и преяждане, както и предпочитание да изневерите на обичан човек. В риск са Везните, Рибите и Телецът, които могат да попаднат под най-силното въздействие на този аспект.

В взаимозависимост от персоналния хороскоп въздействието на планетарните преноси върху хората работи по друг метод, като в същото време резервира главните астрологични трендове на седмицата. Представителите на Зодиака усещат въздействието на небесните тела по собствен личен метод. За някои от тях ретроградният Меркурий е отлично време да си поемат мирис и просто да се провиснал душевен, само че за други това е време на проблеми и провали.

Седмичната прогноза за представителите на зодиакалния кръг ще ви помогне освен да живеете по-ефективно през удобните астрологични интервали, само че и да неутрализирате отрицателните последствия от неподходящите дни.

Разберете в нашата изложба, какви са астрологичните секрети, които ще ви опишат малко повече за идната седмица и по какъв начин ще ви изненада тя:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР