Сред тях е Кирил Домусчиев, шеф на КРИБ и възпитаник

...
Сред тях е Кирил Домусчиев, шеф на КРИБ и възпитаник
Коментари Харесай

Изявени бизнесмени влязоха в настоятелството на ТУ-София

Сред тях е Кирил Домусчиев, началник на КРИБ и ученик на университета

Кирил Домусчиев бе определен за член на настоятелството на Технически университет-София

Нови членове на настоятелството на Технически университет-София бяха определени през вчерашния ден на съвещание на настоятелите. Сред тях са известни български предприемачи, ученици на университета.
още по тематиката
Членовете единомислещо избраха Васил Велев за ръководител на Съвета на настоятелите. Той е ръководител на Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ).

Нови членове са Кирил Домусчиев – ръководител на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), доктор инж. Венцислав Славков – създател и шеф на Спесима ООД, Иван Михайлов – ръководител на Автомобилен Клъстер България (АКБ) и Георги Стефанов, представител на Студентски съвет.

Съветът е сътрудник на университета в ръководството и даването на качествено обучение. Той се състои от 7 членове – петима се избират от Академичния съвет по предложение на ректора, а останалите двама се дефинират надлежно от министъра на образованието и науката и от Студентския съвет.

Настоятелите са измежду най-хубавите ученици на университета, изявени специалисти в своята област и известни на обществото персони с дейна позиция и престиж. Те интензивно спомагат за решение на настоящите проблеми на Университета и усилване на връзката с бизнеса и публичните и съсловните организации.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР