Сред тях е интегрираното облачно решение Microsoft 365 BusinessПрез последните

...
Сред тях е интегрираното облачно решение Microsoft 365 BusinessПрез последните
Коментари Харесай

Microsoft предложи нови ресурси за НПО-тата

Сред тях е интегрираното облачно решение Microsoft 365 Business

През последните 5 години Microsoft е осигурила безвъзмезден програмен продукт на стойност над 3 180 000 $ на повече от 1 000 Неправителствени организации в България (снимка: Microsoft)

Microsoft разгласи няколко нови оферти, ориентирани към организациите с нестопанска цел, които ще им оказват помощ да работят по-ефективно и несъмнено в цифровия свят, оповестиха от компанията.

Повечето от организациите с нестопанска цел (НПО) по света имат под 10 чиновници. Според изследване на Microsoft, 60% от тях не разполагат с политика за ръководство на рисковете, обвързвана с осведомителната сигурност, а 74% не подхващат сериозно значими ограничения за отбрана даже на електронната поща.

Отчитайки това, Microsoft дава софтуерни запаси и образование на неправителствените организации. През последните 5 години компанията е осигурила безвъзмезден програмен продукт на стойност над 3 180 000 $ на повече от 1 000 Неправителствени организации в България.

Новите оферти на ИТ корпорацията, предопределени за Неправителствени организации бранша, включват:

Microsoft 365 Business за Неправителствени организации с до 10 работни места сплотява продуктивността на Office 365 (включително Office десктоп приложения), Windows Professional и благоприятни условия за отбрана и ръководство на устройства. НПО-тата могат да прибавят спомагателен консуматор за по 5 $ месечно.

Microsoft Digital Skills Center за нестопански организации е основан в партньорство сTechSoup и се явява платформа с доста образования (включително Word, PowerPoint, Excel, Teams и др.) и потребно наличие, което оказва помощ на потребителите да употребяват технологиите дейно. Съдържанието се обновява непрекъснато с нови тематики и курсове.

Microsoft Nonprofit Operations Toolkit ще бъде наличен от 1 октомври през сътрудниците за облачни решения. Създаден върху Power Platform, задачата му е да помогне на дребните организации с нестопанска цел да внедрят ефикасни процеси за ръководство на планове, като по едно и също време понижат разноските и покачат доверието на донорите. Решението е готово за прилагане и включва PowerApps, Flow, предпазване в облака и Excel.

Тези запаси ще дадат опция на неправителствените организации да усилят позитивното си влияние, като се възползват от новите технологии. Включени са обучителни материали, които да оказват помощ на екипите им да развият нови умения.

„ През последните 5 години Microsoft даде безвъзмезден програмен продукт на стойност над 3 180 000 $ на повече от 1 000 организации с нестопанска цел в България. Усилията ни не престават да бъдат ориентирани към това да предоставяме решения, които им оказват помощ да работят по-ефективно и несъмнено в цифровия свят, като в същото време посредством тях усвояват нови цифрови умения”, съобщи Калин Димчев, изпълнителен шеф на Microsoft за България, Македония и Косово, като акцентира, че това ще бъде от употребява за цялото общество.

“Чрез сътрудниците ни ще предоставим опция на всяка неправителствена организация да разшири интензивностите и позитивното си влияние и да реалокира активността си в облака “, добави той.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР