Сред руснаците рейтингът на доверие към президента Владимир Путин се

...
Сред руснаците рейтингът на доверие към президента Владимир Путин се
Коментари Харесай

ВЦИОМ: 81,6% от руснаците имат доверие на Владимир Путин

Сред руснаците рейтингът на доверие към президента Владимир Путин се е повишил до 81,6% през седмицата, съгласно анкета на Всеруския център за проучване на публичното мнение (ВЦИОМ).

Процентът на утвърждение на президента от 28 март до 3 април 2022 година е 78,9%. Работата на министър-председателя и на държавното управление на Русия се прави оценка позитивно надлежно от 53,3% и 52,4%, съгласно известие на уеб страницата на ВЦИОМ.

В същото време 81,6% от интервюираните дадоха отговор позитивно на пряк въпрос за доверие в Путин, 64,5% в Мишустин, 29,5% в водача на Комунистическата партия на Руската федерация Генадий Зюганов и 31,2% в ръководителя на “Справедлива Русия- Патриоти - За истината” - Сергей Миронов и 7,5% за ръководителя на " Новите хора " Алексей Нечаев.

В спонтанния рейтинг на доверие в съветските политици (когато респондентите сами посочват политици и дават случаен брой отговори) индикаторът на Владимир Путин се увеличи с 11,8% през март до 43,1%. Втората и третата позиция в листата съгласно анкетите през март 2022 година са заети от Сергей Лавров (22,8%, 4,3% за март) и Сергей Шойгу (21,1%, +2,3% за март).

Нивото на поддръжка за партия " Единна Русия " е 42,2%, за Комунистическата партия на Руската федерация - 11,2%, за Либерално-демократическата партия - 7,7%, за “Справедлива Русия - Патриоти - За истината” - 5,4% и за “Нови хора” - 4,4%.

Проучването е извършено посредством телефонно изявление от януари до април 2022 година измежду 1600 руснаци на възраст над 18 години. За тази случайна (вероятностна) извадка оптималният размер на грешката с възможност от 95% не надвишава 1% за данни, събрани за седем дни (11 200 души).

Междувременно рейтингът на утвърждението на съветския президент Владимир Путин се е повишил от 79% на 82% за една седмица и съгласно изследване на ФОМ.

Превод: В. Сергеев

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР