Сред развети оранжеви знамена на Бузлуджа се появи Красимир Янков.

...
Сред развети оранжеви знамена на Бузлуджа се появи Красимир Янков.
Коментари Харесай

Предателят на земеделците спаси“ със свои хора Красимир Янков от сигурен резил на Бузлуджа

 Сред развети оранжеви флагове на Бузлуджа се появи Красимир Янков. Той се качи на историческия връх със земеделците на Спас Панчев, както ги дефинираха някои медии " впечатляващо рехави почитатели “.

Предната вечер Янков взе участие в неуспеха на полемика на тематика " 129 години Българска социалистическа партия – отсам накъде? “, проведена и необятно рекламирана от казанлъшкия спорен клуб " Георги Кирков “. Сред дискутиращите /повече на брой от слушащите/ са били Валери Жаблянов, Георги Пирински и Велислава Дърева.

Янков и " оранжевите “ останаха отвън ритуала на алените по време на поднасянето на цветя пред барелефа на основоположниците на социалистическото придвижване на Бузлуджа, написа уеб сайтът big5.bg.

Видимо личеше, че Янков е изпроводен от Спас Панчев на историческия връх, както и че е му е обезпечил свита.

Припомняме, че земеделецът Панчев напусна обединението с Българска социалистическа партия и стана самостоятелен народен представител, който поддържа държавното управление на Борисов и гласоподава с болшинството на ГЕРБ и Оперативна програма в Народно събрание.

Вече отпаднаха всевъзможни подозрения, че тъкмо Спас Панчев е медиаторът на Янков с ръководещите.

Първоначално Янков, който е претендент за ръководител на Българска социалистическа партия, посредством Фейсбук предложения социалистите да го последват на Бузлуджа и изиска от виновните служби да обезпечат достъп до поляната за 1 500 души негови почитатели. Обаче в шок схванал малко по-късно, че никой няма да откликне на апела му. Наложило се незабавно да реагира, с цел да се избави от идния срам. Така се обърнал към Спас Панчев да го вади от обстановката. Гуруто обезпечил на марионетката си 27 души. Оранжевата групичка се яви на Бузлуджа, предвождана от " избавения “ в последния миг Янков.

Социалисти се подсмихваха и наяве разясниха неугледния опит на Красимир Янков да се отбелязя посредством земеделците на Спас  Панчев на най-значимия за алените ден и място.

Сред мненията имаше и такива, припомнящи, че откакто употребява Българска социалистическа партия и влезе с бюлетината на Българска социалистическа партия за България, Спас Панчев съобщи левицата и се прегърна с ръководещите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР