Сред представителите на зодиака има и такива, които цял живот

...
Сред представителите на зодиака има и такива, които цял живот
Коментари Харесай

Тези 4 зодии ще се влюбят до полуда още през първата седмица на Февруари

Сред представителите на зодиака има и такива, които цялостен живот се пробват да открият същинската обич, да я сграбчат и в никакъв случай да не я изпускат от прегръдките си. Това са 4 зодии, които имат вяра най-силно в любовта и споделят искрено, че не могат да живеят без нея.

Ето кои са те:

Водолей

Водолеите са хора, които непрестанно копнеят да усещат пърхащите криле на пеперуди в стомаха си. Те са в търсене на идеалната половина – тази, която ще преобърне живота им с главата надолу, тъй че да могат дружно да стартират да го подреждат и изначало.

Добрата вест е, че през месец февруари представителите на зодията ще се влюбят мощно в подобаващия сътрудник и доста евентуално е скоро по-късно да преминат към последваща, по-сериозна, стъпка.

Телец

Втората зодия, която ще вкуси от коктейла на любовта през новия месец. Мъжете и дами Телци ще се усещат доста влюбени през февруари. Те ще стартират да си вършат проекти за женитба, а даже и за деца. С всеки минал ден възприятията в тях от ден на ден ще ескалират.

Рак

Раците няма да имат самообладание да се потопят в новия месец, тъй като от дълго време усещат, че нещо хубаво следва да ги връхлети и интуицията им няма да ги съобщи. Съвсем скоро ще срещнат съвършената половинка, с която да споделят живота си.

Лъв

Лъвовете ще са последната зодия, на която й следва да премине през доста контрастни страсти и прекарвания през новия месец. Представителите на зодия Лъв евентуално ще би трябвало да приключат остаряла и изхабена към този момент връзка, с цел да могат да отворят сърцата си за новата обич. В началото това ще им се коства като задача невъзможна, само че не след дълго нещата ще стартират да се подреждат по метод, за който те се надяват и копнеят.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР