Сред потребителите в мрежата особено популярни станаха мемоарите на американската

...
Сред потребителите в мрежата особено популярни станаха мемоарите на американската
Коментари Харесай

"Чувствах възбуда, но и се срамувах". Красива писателка разказа за своята зависимост към порното и как я е преборила

Сред потребителите в мрежата изключително известни станаха записките на американската писателка Ерика Гарза, която приказва за битката си със зависимостта от нецензурен филми. По думите на 35-годишната Гарза, тя се среща с порното на 12-годишна възраст. В учебно заведение нейните съученици постоянно я подиграват и издевателстват над нея и момичето намира разтуха в гледането на филми за възрастни. " Тогава почувствах нещо приблизително сред позор и възбуденост ", - цитира думите на писателката " Индипендънт ".



Гарза отбелязва, че по-нататък с възрастта пристрастеността й не е изчезнала, а в противен случай, се е засилила: прекарвала цялото си свободно време в гледането на порнография. Едва на 30-годишна възраст дамата осъзнала, че пристрастяването й не й разрешава да има естествена връзка с противоположния пол. Сега тя е избавена от " навика " благодарение на брачна половинка си, йогата и специфична терапия като единствено понякога прибягва до гледане на филми за възрастни.



Потребителите в мрежата се възхитиха от искреността на писателката. Те започнаха всеобщо да се признават в обич на Гарза и да хвалят дамата за нейния дух. " Аз се вкамених. Това е възхитително. Обичам те " - написа един от тях.



" Влюбих се в корицата на книгата. А в този момент и в създателя " - признава различен.



Независимо от това, някои от откровенията на Гарза не бяха харесани пък от друга част от потребителите в мрежата. Според мненията, на тях им се е сторило, че записките на дамата са като мемоари на един нездравословен човек, а самата писателка има умствена болест.

Превод и редакция: БЛИЦ




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР