Сред популярните лица на Холивуд има такива, които имаме чувството,

...
Сред популярните лица на Холивуд има такива, които имаме чувството,
Коментари Харесай

Скучни и без особен талант: Това са звездите, които Холивуд постоянно ни натрапва

Сред известните лица на Холивуд има такива, които имаме възприятието, че познаваме прекомерно добре. Знаем за връзките им, за обичаните им места по света, за новите им придобивки, за диетите им. Но... сякаш те са известни единствено с това - с техния метод на живот. 

Кои са звездите, които Холивуд ни натрапва?

Виж още: Феновете пощуряха след фотография на Джъстин и Хайли Бийбър: " Очаквате бебе? "

Джейдън Смит

Нека бъдем откровени - хлапето стана известно около " Карате кид ", само че по-късно само се появяваше в медийното пространство със своите странности. Освено това синът на Уил Смит е прочут като дете на татко си. В този мисъл е неочакван ползата на папараците и медиите към него.

Виж още: Убива ли Ким Кардашиян дребния бизнес? Звездата си навлече свиреп хейт, ще се водят правосъдни битки 

Кланът Кардашиян

Класически образец за хора, които са известни единствено с обстоятелството, че са известни. Семейството стана известно около реалити шоуто си, само че впоследстиве съумя да употребява славата си и да построи империя от бизнеси на стойност от милиарди долари. 

Парис Хилтън

Богаташката щерка се опитва в разнообразни сфери - музика, кино, само че... във всички тях не съумя да се наложи. С интервютата, които дава, не ни дава доста нова и вълнуваща информация, само че пък си живее живота. 

Виж още: И звездите си имат CV! Ето кои са най-изненадващите умения, които имат 

Ванеса Хъджинс

Тя в действителност се опита да надскочи славата си от High School Musical, само че някак не ѝ се получава. Вместо с актьорски умения, тя притегля медийното внимание с персоналния си живот, отбелязва Fandomwire.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР