Сред основните предизвикателства, пред които е изправена всяка компания, се

...
Сред основните предизвикателства, пред които е изправена всяка компания, се
Коментари Харесай

Как дигитализацията може да ви направи по-конкурентни?

Сред главните провокации, пред които е изправена всяка компания, се подреждат хартиените процеси и тяхната проследимост. Освен с затруднения и загуба на време, хартиената документи постоянно затруднява чиновниците в търсенето на значима информация и е причина за нейната загуба. Чрез въвеждането на цифрови трансформации не се отстраняват всички хартиени процеси в организацията, а се конкретизират характерни области на компанията, които изискват хартия в огромни размери и лишават доста време за обработка, като се вкарва по-рационален метод за осъществяване на процеса. Той включва решение за ръководство на корпоративното наличие (ECM) посредством автоматизация.

Шест преимущества от внедряването на безхартиени процеси

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики 1. ROI

Повечето организации считат, че прекосяването към решение без хартия ще коства повече във връзка с закупуване на нов програмен продукт, хардуер и образование. След първичната инвестиция в множеството случаи фирмите осъществят нейната цялостна възвращаемост в границите на първите 18 месеца.

2. Спестяване на ръчен труд
Хартиените документи лишават доста време за образуване, предпазване и добиване на информацията от тях. Чрез въвеждане на решение за дигитализиране на бизнес процесите им, организациите понижават административното време за обработка на документите и покачват успеваемостта си.

3. Намаляване на изгубените или неверни документи
Средно сред 2 и 5% от документите на организацията се губят или трансформират. Чрез внедряване на ЕСМ система се дава надеждно място за предпазване на корпоративната информация.

4. Спестяване на разноски за предпазване и намиране на хартиени документи
Голяма част от офис пространствата са заети от документи, което затруднява чиновниците и техния достъп до навременна информация. Благодарение на цифровите процеси информацията е структурирана, което улеснява нейното бързо и елементарно разкриване и разбор.

5. Подобрена сигурност на документите
Чрез внедряване на решение за ръководство на наличието (ECM) фирмите получават сигурност на достъпа до информация единствено за упълномощени консуматори. Освен това може елементарно да бъде проследен всеки документ и измененията, направени по него. Това способства за друго равнище на отчетност, проследимост и сигурност на документите, защитавайки както бизнеса, по този начин и неговите клиенти.

6. Подобрено обслужване на клиентите
Основната цел на всеки бизнес е да даде на своите клиенти допустимо най-хубавия артикул или услуга. Обслужването на клиентите играе значима роля за имиджа на компанията и способства за нейното конкурентно преимущество. За да реализират това, организациите би трябвало да имат достъп до вярната информация в точното време и тя да бъде налична единствено от оторизирани чиновници.

Решението

За да подкрепи фирмите, тръгнали по нелекия път на цифровата промяна, Konica Minolta сътвори пакетът E-PROCESS. Решението дава опция да се отстрани изцяло или отчасти потреблението на хартиени документи.

E-PROCESS е софтуерен пакет, предлагащ електронен указател на документи и автоматизиране на бизнес процеси. Решението е особено създадено за дребен и междинен бизнес и дава опцията да се отстранен хартиените документни процеси, като се заменят с напълно електронни такива. Пакетът съставлява уеб основана платформа за споделена работа, предоставяща електронно вписване и ръководство на фирмена документи, което оказва помощ на фирмите да са по-ефективни, документите им да станат по-защитени, а процесите – по-прозрачни и проследими.

Повече за безхартиените процеси, предлагани от " Коника Минолта България ", може да научите на www.companyprocess.info.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР