Сред новите кандидатки за тазгодишната титла "Мис Плеймейт" има дипломирани

...
Сред новите кандидатки за тазгодишната титла "Мис Плеймейт" има дипломирани
Коментари Харесай

Полицайки напират за Мис Плеймейт

Сред новите кандидатки за тазгодишната купа "Мис Плеймейт " има дипломирани математички, искащи да станат полицайки, прокурор, както и футболистка - изцяло спорни дипломи, специалности и корони от странни силиконови състезания.
На "ти " с топката на зеления терен е Валерия Кирилова-Амира. Детската й фантазия е да бъде полицайка, само че не всички стремежи, зародили през годините, се сбъдват незабавно и тя първо ще се опитва за короната на "Мис Плеймейт ". Друга кандидатка за купата - Вероника Никифорова, пък приключва природо-математическа гимназия, в този момент е трети курс право, само че в това време се пъчи и с купата "Мис Силикон ". Сред изкусителките е и Дениз Хайрула, която е крупие, танцьорка и студентка по логика на психиката. Колорит внася Жанета Осипова, която е с български и съветски корени. А Жени Митрева била сполучлив модел в Италия, настояват уредниците на сексапилната конкуренция.
Сред изненадите на тазгодишния конкурс е Катрин Апостолова, прясно приключила СМГ и към този момент студентка в университета по архитектура. Това май е първата възпитаничка на влиятелното школо, решила наред с уравненията да реши без формули и задачата по какъв начин се става "Мис Плеймейт ". Още една от кандидатките - Кристина Филипова, е приключила новогръцка лингвистика в Софийския университет, а като дете мечтаела да бъде прокурор. И тази година измежду хубавиците в състезанието има майка - Галя Георгиева, чието тяло е покрито с татуси, отдадени на... фолк артиста Борис Дали. Синът на хубавицата я поддържа за присъединяване й в състезанието. Още татуси и безкрайни крайници пък оферират Несрин Исинова и пловдивчанката Сабрина Николова.
Новата годишна продукция от 11 хубавици смъкна задръжки за еротична фотосесия и дефилира на Слънчев бряг. За да видят извънредното показване на претендент плеймейтките, специфични посетители на горещото празненство бяха Криско, Ива Екимова, "Playmate All Stars " Златка Димитрова, "Playmate 2017 " Нора Недкова и други
Вече стартира гласуването за искащите да осъществен фантазията си да се окичат с купата "Мис Плеймейт 2018 ". Вотът ще продължи до 7 септември.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР