Сред най-известните неписани закони е този на Хелранг – изчакай

...
Сред най-известните неписани закони е този на Хелранг – изчакай
Коментари Харесай

Закони на живота

Сред най-известните неписани закони е този на Хелранг – изчакай и неприятното ще изчезне от единствено себе си. Закон на Мидър – колкото и зле да е това, което ви се е случило, по-лошо от това се е случило на ваши познати.

Закон на Чейтс – в случай че сте помогнали на другар в неволя, той сигурно ще си спомни за вас... когато още веднъж е в неволя. Закон на Денистън – гайките, които остават, в никакъв случай не подхождат на оставащите болтове.

Закон на Нейсър – можете да се предпазите от простака, само че не и в случай че е задоволително находчив. Закон на Потър – мащабът на рекламната акция на даден артикул е назад пропорционална на действителната му полезност.

Закон на Синтего – едномесечната гаранция значи, че продуктът ще се скапе на тридесет и втория ден. Закон на Хедли – в случай че ви хареса избрана дреха, няма от вашия размер, а в случай че има от вашия размер, не ви седи добре. Ако ви седи добре, нямате задоволително пари. Ако имате пари, при първото сядане шевовете се пръсват.

 Закони на живота

Принцип на Финмън – това, което ви харесва, нормално липсва в магазините. Закон на О’Брайън – прилежащата опашка постоянно се придвижва по-бързо. В момента, в който вие се преместите на друга опашка, тя стартира да се движи по-бързо.

Аксиома на Лучърм – в случай че разгледате един проблем задоволително деликатно, ще разберете, че вие сте част от този проблем. Формулата за триумф на Глайм – тайната на триумфа е в искреността. Когато съумеете да си придадете тип на откровен, сте съумели.

Закон на Хатчисън – когато е належащо съсредоточеното ви внимание, постоянно изпитвате непреодолимо предпочитание да се позабавлявате или най-малко да погледате телевизия.

Съвет на Еделщайн – не се тормозете за това какво мислят за вас хората. Те са заети да мислят какво мислите вие за тях. Принцип на Матс – вероятността да срещнете познати нараства, в случай че вървите с човек, с който не желаете никой да ви види.

Закон на Джоунс – в случай че пристигнете прекомерно рано, ще сбъркате. Ако дойдете в точния момент, ще ви се наложи да чакате. Ако закъснеете, ще пропуснете най-важното.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР