Сред най-горещите новини на 2018 г. беше връзката на дизайнера

...
Сред най-горещите новини на 2018 г. беше връзката на дизайнера
Коментари Харесай

5 предложения за брак по-късно: Моника Велериева пак е сама! Но защо се раздели с Филип Плейн

Сред най-горещите вести на 2018 година беше връзката на дизайнера Филип Плейн и българския модел Моника Валериева. За нея стана ясно от Instagram профила ѝ, където разгласява фотография, на която се вижда по какъв начин двамата се целуват край басейн. Моника беше легнала върху Плейн, а той беше обхванал буйно задните ѝ елементи. 

Виж още: Коледната магия завладя дома на Радина и Деян, в трепетно очакване са на чудото

Но... това остана в предишното. Авантюрата им завърши съвсем толкоз бързо, колкото и стартира. Но за какво са се разделили? Отговорът към този момент е даден и то в едно от дребното ѝ телевизионни изявленията. " Той е много готин, само че връзка с подобен човек не е за мен ", съобщи тя. По думите ѝ на общите им фотоси даже си проличава, че не е кой знае какъв брой щастлива. Тя призна още, че обработва фотосите си, с цел да наподобява по-добре, само че да наподобява по-щастлива просто няма по какъв начин. Нещо повече - дизайнерът и компанията им не били по никакъв начин занимателни, а усмивките и смехът по фотосите в обществените мрежи били единствено за момента на фрагмента.

Виж още: Диона за връзките с Галин: " Време е да сложа завършек на спекулациите "

Моника Валериева хвърли и друга бомба - до момента е получавала 5 оферти за брак, като даже е приела всяко едно от тях. Сватба обаче по този начин и не се случила. " Аз съм на мнение, че когато един мъж предложи на жена, това е измежду най-важните моменти в живота му. Ако му откажеш, е допустимо да му оставиш контузия вечно... А в последна сметка не се дамите на идващия ден. Винаги може да му кажеш " да ", а след това каквото сабя покаже, както се споделя. При мен опита демонстрира, че просто не се получава ", показа още моделът. Последното предложение получила предходната година в Оман. 

Виж още: Край! Толгахан Сайъшман стопира със сериалите и филмите, турският артист става предприемач

Какво се случва с пръстените? Ами, нищо! Те са към момента в нея и то не, тъй като не ги е прибирала на сътрудниците си, в противен случай - предложила им е да им ги върне, само че те просто не са желали. Освен това Валериева съобщи, че все още няма мъж до себе си.

Но дали пък някой нов мъж не е повода Моника Валериева да одобри исляма? Категорично не. Тя е уверена, че не е въобще значимо с какво име се посочва Господ, а вярата в него. Тя просто не вярвала в Христос. А в този момент най-сетне имала почит към нещо в живота си.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР