Сред нaй-бoгaтите xopa в света има не само мъже, но

...
Сред нaй-бoгaтите xopa в света има не само мъже, но
Коментари Харесай

5-те най-богати жени за 2020г. ВИДЕО

Сред нaй-бoгaтите xopa в света има освен мъже, само че и жeни. Вижте листата на най-богатите дами в света за 2020г. в канала "Top Of The Tops " във vbox7:

Жаклин Марс

Жаклин Марс и брат ѝ Джон наследяват по една трета от Mars Incorporated – производител на M&Ms и Milky Way, с продажби в размер на 35 милиарда $. Остатъкът от компанията имат четирите дъщери на починалия ѝ брат Форест младши. Богатството на Жаклин Марс се прави оценка на 27.4 милиарда

Макензи Безос

Макензи Безос е измежду новите в класацията. Тя усилва доста благосъстоянието си след развода си с създателя на Amazon Джеф Безос през юли предходната година. Тя получава една четвърт от каузи на някогашния си брачен партньор в компанията. Богатството ѝ се прави оценка на 36 милиарда $.

Джулия Кох

На трето място е едно от новите лица в класацията. Кох влиза в класацията с благосъстояние от 38.2 милиарда $, откакто тя и трите ѝ деца наследяват 42% дял от Koch Industries от брачна половинка ѝ Дейвид, който умря през август предходната година.

Франсоаз Бетанкур Майерс

Богатството на наследницата на козметичния колос L’Oréal Франсоаз Бетанкур Майерс се прави оценка на 48.9 милиарда $ – с 400 млн. $ по-малко спрямо предходната година, откакто акциите на козметичната компания се сринаха с 12% през първите две седмици на март.

Компанията разгласи, че стартира да създава дезинфектанти за ръце, с цел да помогне на здравните управляващи във Франция и цяла Европа в рецесията с ковид.

Алис Уолтън

Единствената щерка на създателя на Walmart Сам Уолтън е преди всичко в тазгодишната ранглиста. Въпреки скорошните разтърсвания на пазара благосъстоянието на Уолтън се усилва с 23% за година до 54.4 милиарда $. Уолтън не взе участие в ръководството на американския колос. Тя води стратегия във фондацията на фамилията.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР