Сред морето от лоши и негативни новини, ние попаднахме на

...
Сред морето от лоши и негативни новини, ние попаднахме на
Коментари Харесай

Проучване: Жените са най-сексуални сега

Сред морето от неприятни и отрицателни вести, ние попаднахме на позитивна статистика, идваща от дълбините на американската сексология. Ново проучване демонстрира, че една на четири дами е подготвена да разшири своите секс прекарвания за 2018 година. В разширението участват и отверстия, за които най-често се постанова да лъжете, че не е толкоз огромен.
Сред 2000 американкси булки, учените открили, че дамите не просто желаят секс, а желаят всичко, което може да им дадете. И това в случай че не са положителни вести? Още по-важното е, че едвам 40% от дамите са декларирали, че се усещат задоволително палаво, с цел да пробват нещо ново в леглото, въпреки и да не са одобрили видяното нюансите на сивото, като че ли някой различен би. 24% от дамите към този момент са декларирали, че ще сложат униформата и ще бъдат неприятната ученичка, палавата учителка, здравната сестра, секретарката и каквото още може да се сетите. И това по никакъв начин не е неприятно, изключително откакто знаем, че средностатистическият мъж има култ с съвсем всяка женска специалност. Замисляме се за какво няма и катаджийки в днешно време, половите мераци биха могли да надминат даже Рон Джереми!
Междувременно би трябвало да заявим, че повече от 18% от дамите в това проучване са декларирали, че през 2018 година ще отворят южната граница и ще бъдат готови за нахлуването. С други думи, започвай да си носиш повече лубрикант, чакат си. Още повече са мераклийките, които към този момент са скъсали цветето и считат да продължат порочната, от време на време кална, процедура.
Повече от 29% от дамите към този момент не били непознати в задния двор и считат, че прекарването никога не би трябвало да се пренебрегва по този начин с лека ръка. Тя и Кобилкина го е споделила "Да имаш дупенце и да не правиш секс в него е като да имаш Ferrari и да не правиш секс в ауспуха. "! Доверяваме се на секс жрицата и подсещаме на дамите да стартират да заемат своите Ferrari-та. Не може единствено на автоматик, от време на време си би трябвало и дръжка. И да не си мислите, че това е всичко?
Приключваме проучването с още една впечатляваща вест - повече от 14% към този момент са преоткрили амплоато си на строга стопанка или робиня. Имайки поради разнообразни конвенции, в това число и Женевската, считаме да напишем минималното. Важното е да знаеш, че в случай че я видиш с книгата, можеш умерено да ѝ подариш бътплъг. Няма даже да обясняваш какво е това и къде влиза.
Всички останали, които не бяха зачетени в този материал, не се отдалечават от фетишизма. Журналът по полова медицина и здраве разкрива, че най-големият култ на една жена е секс играчката. Не го приемай персонално, просто по природа, нимфоманката постоянно желае да ревизира какво може да е най-голямото наличие, което може да се продава. За жал сме виждали най-голямото инженерно създание, влизало в жена, тогава даже и лекарски екип беше нужен, само че няма да го демонстрираме, за всички вас има интернет, открийте го.
Знаете ли коя е най-хубавата вест? Жените развихрят от ден на ден половата си фикция, тъй като сходно проучване, напревено през 2014 година демонстрира, че ползата към различните полови прекарвания се покачва, само че на фона на тазгодишните, несъмнено разкриват много сериозна композиция от позитиви. Ние ти казахме, че в този момент е най-добре да бъдеш ерген, само че и науката го споделя. Освен това не ни се мисли какво ще е след 4 години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР