Сред качествата, които най-много допадат на представителите на силния пол,

...
Сред качествата, които най-много допадат на представителите на силния пол,
Коментари Харесай

Това подлудява мъжете

Сред качествата, които най-вече харесват на представителите на мощния пол, са възприятието за комизъм, спокойният темперамент и умеенето да изслушваме. Но ето какви са чисто физическите характерности на нежните създания, които магнетизират вниманието на мъжете, написа woman.bg:

Сочни устни

Резултати от изследване в университета в Манчестър открили, че устните са най-привлекателните физически атрибути на дамата. Неслучайно звезди като Анджелина Джоли и Скарлет Йохансон се подреждат в челните места в листата на най-атрактивните и секси дами в очите на мъжете. Други проучвания пък изрично удостоверяват, че розовите и червени нюанси върху устните магнетизират и задържат вниманието на мъжа още по-дълго време.

Контакт очи в очи

Очите са доста повече от "прозорец " към душата. Те са и "врата " към сърцето на мъжа. Няма представител от мощния пол, който да остане апатичен към впитите в него огромни копнеещи женски очи. Ако сте влюбени, не се стеснявайте да загатнете за възприятията си пред обекта на вашия интерес. Той несъмнено ще бъде притеглен освен от чара на на изразителните ви очи, само че и от самата вас.

Прави бели зъби

Не е нужно да се допитваме до резултатите от проучванията, които са задоволително неопровержими, с цел да сме наясно, че вършиме и бели зъби са надалеч по-привлекателни и впечатляващи от жълтите и неподдържани такива. Ще останете шокирани обаче от изказванията на други изследвания, съгласно които доста хора не поддържат даже обикновена хигиена на зъбите.

Широка усмивка

Тази точка е немислима без миналата. Добре поддържаните и бели зъби са неоспорим трамплин към ослепителната усмивка. За да я наблегнете и извършите още по-привлекателна в очите на мъжете, просто повдигнете колкото ви е допустимо по-нависоко нейните изящни ъгълчета. Според психолози усмихващата се жена предразпoлaга на подсъзнателно равнище мъжа към нея. Сигурно е обаче още едно - усмивката ни прави още по-красиви и магнетични.

Шия и деколте

Шията и деколтето постоянно са се славели като едни от най-привлекателните елементи от женското тяло. Така че не ги крийте, а започнете да ги подчертавате, било то с тоалет с по-дълбоко деколте или с коса, вдигната на кок. Те сигурно ще подчертаят вашата женственост и прелест.

Плътен и спокоен глас

Пискливият, прекомерно висок и мощен глас отблъсква мъжете. Изследователите са безапелационни, че по-ниският, бездънен и кадифен тембър на гласа освен успокоява, само че притегля и даже възбужда мъжете на полово равнище.

Бедра

Не е загадка, че жена с къса пола притегля надалеч по-голям брой мъжки погледи върху себе си, в сравнение с тази, заложила на дългата. И това е изцяло обяснимо, стига да знаете по какъв начин да наблегнете и придадете финес и съблазън на краката си. Най-важното е да не забравяте едно "златно предписание " – обувка на висок ток.

Тоалет в алено

Според резултатите от изследване, в което на представители на мощния пол били поднесени фотографии с дами с облекла в червен цвят и такива, облечени в тоалети в други цветове, точно дамите в алено се оказали надалеч по-привлекателни, бидейки оценени от мъжете като много по-сексапилни от останалите. Явно аленото, без значение от избора на тоалет – е цветът, който въздейства най-силно на полово равнище върху мъжете.

Езикът на тялото

Когато една жена има спокойни обноски, без значение дали тя се усеща спокойна или не, това сигурно я прави по-привлекателна и примамваща. Колкото по-резки и отсечени са жестовете и придвижванията й, толкоз повече отблъскват и даже изнервят и плашат мъжете. Напротив - небрежното замятане на косата, леко приведената встрани глава, мекият финес на ръцете, подпряната на дланта брадичка, съсредоточеният взор, разкриващ ангажираност – всичко това са все жестове, които мощно впечатляват и магнетизират вниманието на мъжа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР