Сред жертвите на авиокатастрофата на летище Шереметиево, при която загинаха

...
Сред жертвите на авиокатастрофата на летище Шереметиево, при която загинаха
Коментари Харесай

Млад стюард загина, за да спаси пътниците при катастрофата в „Шереметиево”

Сред жертвите на авиокатастрофата на летище „ Шереметиево ”, при която починаха 41 души, е и 22-годишният стюард Максим Моисеев, оповестява bTV.

``
реклама

Очевидци описват, че по време на пожара младият мъж се е опитвал да отвори вратата в задната част на самолета. След като не съумял, до последно помагал на пасажерите да изоставен борда.

Руските организации разпространиха информацията за гибелта на Моисеев и негова фотография. Заедно с него на помощ са се притекли и сътрудниците му – Татяна Касаткина и Ксения Фогел, които са оживели.

На 24 април Максим отпразнувал рождения си ден.

„ Винаги е знаел, че в случай че възникне някаква обстановка, ще помогне и няма да остави никого. Не бяхме доста добре познати с него, само че постоянно когато сме се засичали, е бил доста радостен, усмихваше се и разговаряше ”, описа позната на Моисеев, представена от „ Кубанските новости ”.

Трагедията в „ Шереметиево ” се разигра на 5 май при спешно кацане.

Руските управляващи започнаха следствие на случая, като главната версия за нещастието е нарушение на разпоредбите за сигурност.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР