Сред хората, които не са взели пенсията си в последните

...
Сред хората, които не са взели пенсията си в последните
Коментари Харесай

МВР с изненадващ ход как да открие самоличността на убитите и разчленени жертви от Негован

Сред хората, които не са взели пенсията си в последните месеци, търси Министерство на вътрешните работи мъжа, открит мъртъв край софийското с. Негован. Заедно с него бе открита и жена.

Предполага се, че тя може да му е щерка, защото е към 45-55 година Мъжът е с 20 година по-възрастен. Затова и се счита, че невзетата пенсия би била измежду най-лесните способи мъжът да бъде разпознат, написа Lupa.bg.

При траялите претърсвания и огледи бе открит и тазът на дамата. По него има единствено следи от гризане от животни. Липсват травматични увреждания от килъра.

Гореща вест от Министерство на вътрешните работи за двойното ликвидиране в Негован

Двамата са убити с по 1 изстрел в главата, след което са насечени. Предполага се, че двама души са рязали телата. Причината е в доста другите контузии от отделянето на крайниците от телата.

Дрехите на жертвите са открити. По тях няма дупки от патрони, нито следи от кръв. Обувки липсват, по тази причина се счита, че са убити в дома си. Дрехите са летни, а съгласно специалисти закононарушението е станало преди към 2 месеца.

Възможно е и по портфейл, открит в плика, да има кадърен ДНК материал. От него е извадена персоналната карта. Останали са единствено няколко монети. Версията за обир се изключва. Сред най-отличителните улики е ключ за рено.

Заплита се мистерията с труповете край Негован, откриха...

Ясен е и моделът му, а колата не е измежду най-караните у нас. Смята се, че мъжът ще бъде разпознат доста по-лесно, тъй като са открити и двете му ченета. Те са характерни и най-вероятно зъботехникът пази отливката и името на пациента.

В огледите вземат участие и следови кучета. Нови претърсвания имаше и на водоема. Водещата версия е, че килърът е познавал добре жертвите, евентуално по тази причина те не са оповестени за търсене.

МВР търси информация за двойното ликвидиране в Негован от жителите. От полицията търсят жена на хипотетична възраст 45-55 години и мъж на възраст сред 65-75 години.

От Министерство на вътрешните работи молят жителите на област София, които имат информация за изчезнали от месец май съседи или близки, отговарящи на посочената възраст, да подадат сигнал когато и да е на денонощието на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи. Анонимността им е обезпечена.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР