Сред феновете на Реал и медиите в Мадрид се борят

...
Сред феновете на Реал и медиите в Мадрид се борят
Коментари Харесай

Мбапе огорчи Реал с мисъл за Мадрид, Меси пропусна дузпа

Сред почитателите на " Реал " и медиите в Мадрид се борят противоположни усеща през днешния ден. От една страна неодобрение от играта на отбора в първия осминафинал с " Пари Сен Жермен " (0:1) и късния гол на Килиан Мбапе, от друга - вяра и потриване на ръце, че през лятото френският национал ще се окаже в испанската столица.

Двубоят вървеше към тъждество, само че в четвъртата минута на добавеното време Мбапе се измъкна от отбраната на гостите и майсторски простреля Тибо Куртоа.

Килиен е пред прекосяване в " Реал " през лятото, освен това като свободен сътрудник. Той отхвърля да преподпише с ПСЖ и не крие, че желае ново предизвикателство. " Белите " са тимът на детството му и са считани за любимци да го привлекат.

Въпреки това Мбапе не се щади за досегашния си отбор, а и нощес беше срез най-хубавите в редиците. За разлика от Неймар да вземем за пример.

Двубоят ще се запомни с бледата и внимателна игра на " лос меренгес " - нещо, което най-вече ядосва ентусиастите им. И с пропуснатата дузпа от Лео Меси в 62-ата минута. Аржентинецът можеше да огорчи " Реал " и като играч на ПСЖ, но Куртоа хвана ъгъла и мазета.

Серхио Рамос не излезе против някогашния си тим, а френският отбор много по-рано можеше да си обезпечи задатък - и преди дузпата.

В другия дуел " Манчестър Сити " разгроми като посетител " Спортинг " (Лисабон) - 5:0, и към този момент мисли за идната фаза. Два гола означи Бернардо Силва, а по един път се разписаха Риад Марез, Фил Фодън и Рахим Стърлинг.

Тази вечер от 22 часа за дуелите " Залцбург " - " Байерн " и " Интер " - " Ливърпул ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР