Сред децата коронавирусът не се разпространява или поне не е

...
Сред децата коронавирусът не се разпространява или поне не е
Коментари Харесай

Доц. Чорбанов: Няма доказателства коронавирусът да се разпространява от дете на дете

Сред децата коронавирусът не се популяризира или най-малко не е потвърдено вирусът да се популяризира от дете на дете. В това увери в утринния блок на БиТиВи имунологът доцент Андрей Чорбанов.

Той счита, че не е нужно да се мери температурата на децата на влизане в детската градина, тъй като не се популяризира от дете на дете.

По думите му най-важният въпрос е какъв брой време вирусът живее отвън нашия организъм. Разпространението на ковид демонстрира, че той няма по какъв начин да бъде излъчен посредством облекла, повърхности, пейки, посочи доцент Чорбанов.

Той предизвести, че разпространяването на ковид може да стане в много съкровен кръг и в етнически малцинства, които живеят на гъсто и постоянно не се съблюдават хигиенични правила. С оглед резултатите като разпространяване на ковид, в това число и като смъртност, се справихме добре, счита доцент Чорбанов. Като общество обаче той не дава добра оценка.

Според него би трябвало да се замислим промени ли ни коронавирусът или открои много от страховете, психологичните и обществените проблематични характерности. " Младите хора имаха повече боязън и параноя от вируса, в сравнение с по-рисковите групи като възрастните хора бяха на улицата ", регистрира доцент Чорбанов.

Той означи, че в случай че човек има антитела не значи, че е предпазен от ковид и в случай че няма антитела - също. Доц. Чорбанов счита, че управляващите би трябвало да се опитат да създадат рационални ограничения и те не са знаели по какъв начин да реагират в разгара на рецесията с ковид.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР