Сред бежанците има и 10 деца, две от които са

...
Сред бежанците има и 10 деца, две от които са
Коментари Харесай

Наглост! Шофьорът на микробус с 43 мигранти избягал от бензиностанция, не си платил горивото

Сред бежанците има и 10 деца, две от които са на 8 и на 12 години

Шофьорът на микробуса, с който са пътували 43-ма мигранти, за който Флагман.БГ през вчерашния ден заяви, не си е платил горивото. Хванат е край Ихтиман, откакто чиновници  на бензиностанцията са алармирали, че е избягал без да даде пари за бензина, сподели пред бТВ окръжният прокурор на София Наталия Николова.

Микробусът е бил настигнат от патрулна кола. Тогава чиновниците на реда схващат, че в микробуса има мигранти. 

Сред чужденците има и 10 деца, две от които са на 8 и на 12 години. Те са пътували с татко си. 7 от малолетните са били сами. 17-годишно момче пък е било с 19-годипшния си брат.

За благополучие всички са в положително здраве, макар че не е могло да се планува в това пространство толкоз доста хора дали няма да пострадат в даден миг, изясни Николова.

По думите ѝ трафикът не е спирал. Тя видя една от аргументите в топлото време.

„ Ще създадем всичко допустимо да стигнем до върха на веригата. В съответният случай е открит единствено водачът. Той е 37-годишен. Бил е самичък. Не е придружаван нито от кола, нито е имало втори лидер “, сподели още окръжният прокурор на София.

Вчера особено пред бТВ следовател Мариан Маринов разкри детайлности към различен случай с мигранти, приключил с 18 отнети живота. Той изясни, че за жал се хващат дребните риби в сходни обстановки. Маринов допусна, че мигрантите идват от Турция, а уредниците на каналите са много професионално готови и би трябвало доста време, преди да се заловен.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР