Сред актуалните обувки за сезона есен/зима 2018-2019 можете да откриете

...
Сред актуалните обувки за сезона есен/зима 2018-2019 можете да откриете
Коментари Харесай

Уестърн шик и панделки - хит сред есенните обувки

Сред настоящите обувки за сезона есен/зима 2018-2019 можете да откриете както типичен, изчистени модели, по този начин и главозамайващо дръзки. Дизайнерите са се постарали горещите трендове да предложат по нещо за всеки усет. Пайети, брокат и пера са някои от акцентите, които приковават погледите към модерната есенна обувка и я трансформират в акцент на тоалета.

Една смела, само че практична наклонност, са каубойските боти и ботуши. През последните години стилните къщи дават напълно нов прочит на тези обувки. Така каубойските боти последователно се трансфораха от уестърн фон в неотменима част от стила на модерното градско момиче. Съчетавайте ги с женствена рокля, копринена риза и пола. Колкото по-ярък е контрастът сред нежния, изтънчен тоалет и грубата на тип каубойска обувка, толкоз по-добре. По този метод ботите стават акцент на визията, а вие сте безусловно и преносно в крайник с най-горещата наклонност тази есен.

На пазара ще откриете модели с капси, катарами, ресни, железни връхчета, както и оцветени в златно, сребърно, розово, пурпурно. Можете да заложите и на каубойски ботуши, декорирани с цветя. Те също основават фешън контрастност и ви отдалечават от рисковата територия на Дивия запад. Запомнете, че каубойски боти не се съчетават с други уестърн детайли като карирана риза или груба връхна дреха. В противоположен случай крайният резултат ще е по-близо до кино атрибут, в сравнение с до настоящ и секси есенен тоалет.

Ако каубойските ботуши не се вписват в типичния мекушав жанр, това сигурно не важи за обувките с панделки. Панделките са извънредно съвременен детайл тази есен, създавайки чувство за романтика и деликатност. Те са постоянно срещан акцент и в облеклата, изключително през студените месеци. Кожени, лачени, велурени обувки с добавена панделка разчупват визията и са подобаващи както за празненство, по този начин и за офиса.

Прекрасна концепция за тоалет през есенните и зимни месеци е съчетанието на чеп и ниски пантофки с панделка. Така издължавате силуета и подчертавате краката, без да прибягвате до неуместни токчета. Панделката може да е закрепена към предната, задната част на обувката или в профил на глезена. Ако имате панделка на разположение, можете и сами да преобразите някой остарял чифт обувки. Цветът, материята и размера на панделката са напълно по ваш усет. Трябва единствено да я залепите или даже единствено да я поставите към каишката на обувката. Изпълнението на тази концепция е доста елементарно, а резултатът е повече от гръмък.

Обувките със сребрист цвят постоянно са изглеждали изискан на вечерни събития, само че през тази есен те са настоящи за всевъзможни мотиви. Сребристото стои елегантно, съчетава се елементарно и придава точната доза искра към тоалета ви. Чифт есенни боти, към които са добавени брокат или пайети, е сигурна поръчка за съвременна визия. Голямо предимство на тази наклонност е, че както при панделките, можете сами да я пресъздадете в домашни условия. Нужен ви е единствено прахообразен брокат и лепило. За още по-интересен резултат нанесете броката в избрана форма, а не върху цялата обувка.

Експериментирайте - можете да покриете и единствено токчетата или връхчетата. За да сте сигурни, че брокатът няма да покрие цялата обувка, облепете с хартиено тиксо останалата част, която не желаете да променяте. Нанася се лепило, което се покрива с определения от вас брокат. Първият слой би трябвало добре да изсъхне, преди да добавите втори. След като сте постигнали стремежи кондензиран искра, запечатайте украсата с финален пласт лепило. С тази техника можете да превърнете всеки стар и изхабен чифт обувки в настоящ модел, защото брокатът пасва както на високи токчета, по този начин и на равни пантофки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР