Сред акцентите е Guthenber - ключовата промяна в редактора на

...
Сред акцентите е Guthenber - ключовата промяна в редактора на
Коментари Харесай

WordCamp привлича в София общността на WordPress

Сред акцентите е Guthenber - основната смяна в редактора на системата

Лектори на конференцията WordCamp Sofia 2018 са опитни WordPress програмисти, дизайнери, притежатели на бизнеси и маркетолози от България и чужбина

Конференция, отдадена на всичко, обвързвано с най-популярната CMS платформа WordPress, ще се организира този месец в София. Очаква се следващото издание на WordCamp Sofia да е най-голямото от всички осем до момента, оповестиха уредниците.

„ Надяваме се да съберем повече от 500 специалисти от България и чужбина в уютните зали на Арена Младост София за ден, цялостен с нови контакти, забавна информация, доста нови познания и най-много – доста нови другари “, споделят от екипа доброволци, уредници на събитието.

Всяка година доста доброволци се появяват и в деня на конференцията, с цел да оказват помощ с сполучливото осъществяване на WordCamp Sofia 2018 – събитие, ориентирано към всички, които създават, основават дизайн или се занимават с маркетинг на WordPress артикули.

WordCamp Sofia 2018 е осмата публична WordPress конференция в София и ще се организира на 24-25 ноември главно в Арена Младост София, само че и на други местоположения в столицата. Лектори на конференцията са опитни WordPress програмисти, дизайнери, притежатели на бизнеси и маркетолози от България и чужбина, включително Швейцария, Германия, Сърбия, Македония и Русия.

Много доброволци всяка година оказват помощ за сполучливото осъществяване на WordCamp

Заедно с WordPress 5.0, който към този момент е в бета версия, идва новият редактор за платформата – Gutenberg, а с него и редица провокации за всички бизнеси, свързани с WordPress. Около новата функционалност тече разпалена полемика на доста равнища, а потребителите към момента нямат задоволително информация, с цел да схванат по какъв начин измененията ще ги обиден. Именно Gutenberg е един от акцентите в конференцията, наред с други тематики в сферите на разработка, дизайн, маркетинг, бизнес и наличие.

И тази година на WordCamp Sofia ще има безвъзмездна детска WordPress работилница, която ще се организира на 25 ноември в Puzzl Coworking на бул. „ Черни връх “ 47. Местата са единствено 20, за деца сред 8 и 14 години, които желаят да си създадат личен уебсайт. Това е и една от главните цели на WordPress – да даде глас на всеки, който има забавни истории за шерване, без значение от възрастта.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР