Сребърният медалист Шалке 04 вече е почти в нокаут, след

...
Сребърният медалист Шалке 04 вече е почти в нокаут, след
Коментари Харесай

Шалке 04 изпадна в тотален колапс

Сребърният медалист Шалке 04 към този момент е съвсем в нокаут, откакто записа пета поредна загуба в немското състезание. Този път тимът от Гелзенкирхен отстъпи с 0:1 при гостуването си на Фрайбург и остава на последна позиция без нито една точка на своята сметка. Няма да е изненада, в случай че управлението на клуба предприеме фрапантни ограничения, а точно разлъка с наставника Доменико Тедеско.

Младият експерт, който класира отбора за присъединяване в Шампионската лига и заслужи наградата за №1 измежду наставници за предишния сезон, отново не съумя да откри решение на проблемите. Сега той се отхвърли от обичайна сграда с трима централни бранители, само че това не даде резултат. Вратарят Ралф Феерман не се намеси съгласно упованията при шут към него в 52-ата минута и Флориан Нийдерлехнер вкара при добавката.

“Миньорите” нямаха и шанс, тъй като преди почивката удариха две греди след изстрели на Хамза Мендил и Даниел Калиджури.

Освен всичко Шалке е вкарал единствено два гола до момента. През идния уикенд следва домашен конфликт с Майнц 05, а след седмица идва ред на посещение на Локомотив (Москва) в Шампионската лига.

We remain without a point after a fifth successive defeat

Full report https://t.co/TWbaGlEK0x#SCFS04 #s04 pic.twitter.com/HEtqS0t7lA
— FC Schalke 04 (@s04_en) September 25, 2018
За Фрайбург това е втора поредна победа и тимът към този момент има 7 точки, като в неделя ще пътува до Аугсбург. СТАТИСТИКА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ
Бундеслига 5 кръг, вторник 25 септември  Фрайбург 1:0краен резулат  Шалке 04
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР