Сребърният медалист от световното клубно първенство по волейбол за мъже

...
Сребърният медалист от световното клубно първенство по волейбол за мъже
Коментари Харесай

Тренто много близо до привличането на Абдел-Азиз и Лукарели

Сребърният медалист от международното клубно състезание по волейбол за мъже Итас Трентино (Тренто) приготвя огромен трансферен удар за идния сезон 2020/2021. От клуба са покрай привличането на бразилския национал Рикардо Лукарели и нидерландския диагонал Нимир Абдел-Азиз , оповестява известният колумнист Джан Лука Пазини в блога си.
Според Пазини сериозната финансова рецесия в редиците на бразилския първенец Фунвик Таубате ще докара до напускането на доста играчи. Един от тях ще е точно Лукарели, и това е предиздвикало трентинци да вземат решението бързо да изпратят оферта до олимпийския първенец.
Слуховете гласят и, че тимът, воден от Анджело Лоренцети се е свързал с топреализатора на Серия А1 Нимир Абдел-Азиз. Идеята е нидерландецът, който стартира кариерата си като разпределетел, да размени Лука Ветори. Абдел-Азиз има контракт с Алианц (Милано) за още един сезон, само че по думите на италианския публицист ще бъде употребена клаузата за преустановяване на договора. В разногласието за подписа на волейболиста на " лалетата " се спряга и японски отбор, чието име не се споменява.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР