Сребърните бижута са сред най-желаните подаръци за различни поводи, а

...
Сребърните бижута са сред най-желаните подаръци за различни поводи, а
Коментари Харесай

Сребърното колие – нежен акцент към всяка визия

Сребърните бижута са измежду най-желаните дарове за разнообразни мотиви, а изящното сребърно колие може да бъде прелестен акцент към визията ви, без значение от случая. С кубични циркони или цветни камъни, перлено или със златно покритие, то се спуска нежно по шията, наблягайки женствеността на притежателката си.

И други украшения могат да влияят мощно на усещанията, само че не и по този магичен метод като неповторимите.
Сребърни огърлици съгласно случая
Внимателно подбраното и вярно комбинирано с облеклото сребърно колие придава жанр и класа, без значение от случая.
За бизнес конюнктура
Когато ви следва да прекарате известно време в бизнес конюнктура или ще имате бизнес среща, уместно е по-изчистеното и нежно колие. Поради семплия си образ среброто ще може да открои шията ви и лицето.

За такава конюнктура не е уместно да има доста кристали по накита. Може да сложите и по-креативно колие, с цел да откроите характерността си, стига да не е прекомерно искрящо. Ако желаете да го съчетаете с друго украшение, дано това да са дребни семпли обеци, а може и нежна гривна.
За специфичен мотив
Събитията със специфичен темперамент са мотив да си сложите най-хубавите . Колкото и да ви се желае да изглеждате допустимо най-зашеметяващо, въпреки всичко се въздържайте от носене на повече от две бижута. Целта е да бъдат подчертани най-хубавите ви черти. Ако да вземем за пример прическата ще бъде с вдигната нагоре коса, може да изберете по-дълго колие с перла или пространствен циркон. Към него може да добавите и чифт обеци. Официалните събития изискват искра, само че не и прекален, по тази причина колието единствено би трябвало да добавя визията.
За всеки ден
Много от бижутата могат да бъдат носени от самото начало като да вземем за пример сватбената халка. Ако имате сребърно колие с изчистен дизайн, то може да добави всеки вид облекло и да бъде изцяло уместно за носене всеки ден. Обикновено такива огърлици не са с огромни камъни, а с дребни кристали и доста фина направа.
Подходящи цветове за композиция със сребърно колие
Среброто кардинално може да се съчетае с разнообразни облекла и аксесоари. По отношение на цветовете, сребърното колие най-добре се комбинира с черния цвят или кралското синьо. Това е заради контраста сред сребърния нюанс на среброто и тъмния цвят на облеклото.

Много добре ще наподобява сребърното колие и върху бяла или сива дреха, изключително в случай че е дълго. Ефектът ще бъде по-голям, в случай че колието е позлатено и е с перла.

Наситеното лилаво или цвят бордо също се съчетава съвършено със сребро, изключително зимно време, поради приликата сред отразявания резултат на среброто със снега.

Избягвайте да съчетавате сребърното колие с дреха в пастелен или прекомерно ослепителен цвят, тъй като блестящият резултат на среброто ще се изгуби. Ако решите да изберете по-студени цветове, подобаващи са нюанси като цвят ванилия, нежна праскова и ледено розово.

Добре е също да имате поради и това, че роклята с шарки изисква по-късо и семпло колие, а дългите и по-детайлни огърлици са по-подходящи за по-изчистена рокля.

За всекидневието, за офиса или за формален случай уместно определеното сребърно колие ще бъде гальовен комплимент към вашата визия и ще ви даде опция да изразите самостоятелния си жанр.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР