Сребърната медалистка от масовия старт на 12.5 км по биатлона

...
Сребърната медалистка от масовия старт на 12.5 км по биатлона
Коментари Харесай

Домрачова: Вероятно това е последната олимпиада в кариерата ми

Сребърната медалистка от всеобщия старт на 12.5 км по биатлона Даря Домрачова (беларус) съобщи, че олимпийските игри в ПьонгЧанг може да бъдат последни в нейната кариера. " Не желая да мисля толкоз напред, само че евентуално това е последната олимпиада в кариерата ми. Трябва първо да завърша сезона и по-късно ще обмисля бъдещето си ", сподели 31-годишната Домрачова, която е брачна половинка на именития норвежки биатлонист Оле Ейнар Бьорндален.

Беларуската биатлонистка има още бронз на 15 км във Ванкувър 2010 и три златни оценки от Сочи 2014 в преследването, всеобщия старт и самостоятелния старт. " Бях доста напрегната, тъй като във всяко съревнование се пробвах да дам максимума от себе си, само че все нещо се объркваше в първите надпревари. Проумявах, че през днешния ден е финален късмет да печеля самостоятелен орден и съм извънредно щастлива, че съумях да го реализира. Радвам се, че взе сребърен орден, тъй като досега подобен липсваше в сбирката ми ", добави Домрачова.
Congratulations @DaryaDomracheva #BLR on #biathlon 12.5km mass start #silver. Her 5th Olympic medal!

More #PyeongChang2018 news here: https://t.co/OJ7virwskc pic.twitter.com/WG8vRIRpzd
— Olympic Channel (@olympicchannel) February 17, 2018

" Оле Ейнар Бьорндален ме поддържаше. Винаги е бил до мен. Старае се да ми помогне да се оправя с сложните обстановки. Днес беше на трасето и това ми донесе шанс ", сподели още олимпийската вицешампионка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР