Сребърната медалистка от масовия старт на 12.5 км по биатлон

...
Сребърната медалистка от масовия старт на 12.5 км по биатлон
Коментари Харесай

Съпругата на Бьорндален приключва с олимпиадите


Сребърната медалистка от всеобщия старт на 12.5 км по биатлон Дария Домрачова съобщи, че олимпийските игри в Пьонгчанг може да се окажат бъдат последни в нейната кариера.

" Не желая да мисля толкоз напред, само че евентуално това е последната олимпиада в кариерата ми. Трябва първо да завърша сезона и по-късно ще обмисля бъдещето си ", сподели 31-годишната Домрачова, която е брачна половинка на именития норвежки биатлонист Оле Ейнар Бьорндален.

Беларуската биатлонистка има още бронз на 15 км във Ванкувър 2010 и три златни оценки от Сочи 2014 в преследването, всеобщия старт и самостоятелния старт. " Бях доста напрегната, тъй като във всяко съревнование се пробвах да дам максимума от себе си, само че все нещо се объркваше в първите надпревари.

Проумявах, че през днешния ден е финален късмет да печеля самостоятелен орден и съм извънредно щастлива, че съумях да го реализира. Радвам се, че взе сребърен орден, тъй като досега подобен липсваше в сбирката ми ", добави Домрачова, която е била подкрепяна от популярния си брачен партньор край трасето.

Иначе купата взе състезаващата се за Словакия Анастасия Кузмина, а норвежката Тирил Екхоф зае последната позиция на почетната стълбица.

Олимпийското семейство Бьорндален – Домрачова https://t.co/6mvLEAUrkA
— Списание SainsBeauty (@SainsBeauty) February 15, 2018
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР