Сравнително спокойна е оперативната обстановка на територията на страната към

...
Сравнително спокойна е оперативната обстановка на територията на страната към
Коментари Харесай

МВР с информация за оперативната обстановка в страната към 19 ч.

Сравнително спокойна е оперативната конюнктура на територията на страната към този миг, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

На телефон 112 са постъпили 14 известия, най-вече за паднали дървета и клони. Най-много сигнали са постъпили на територията на област Плевен – за наводнени пътни сектори и три здания. Съобщения има и от градовете Кюстендил, Дупница, Петрич, Сандански и София.

Министерството на вътрешните работи предприе редица превантивни действия, свързани с динамична метереологична прогноза. От Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ бяха изпратени предизвестия и инструкции за предприемане на ограничения до регионалните шефове и кметовете на общини.

Подобни инструкции са разпратени до всички структури на вътрешното министерство, като е основана нужната организация за повишение на готовността на всички структури на ГДПБЗН за оказване на подпомагане на локалната власт, при нужда.

Дадени са нужните инструкции за наблюдаване на сериозните точки от пътната и водна инфраструктура и за обезпечаване на непрекъсната информация за тяхното положение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР