Сравнително слаб интерес в първите часове от работата на изнесения

...
Сравнително слаб интерес в първите часове от работата на изнесения
Коментари Харесай

И с ваучери за храна: Сравнително слаб интерес към ваксините в Пловдив

Сравнително слаб интерес в първите часове от работата на изнесения пункт за имунизация пред огромна комерсиална верига означиха в Пловдив. Тези, които си сложиха ваксина там, получаваха за покупки на стойност 20 лв., оповестява БТВ.

В първия ден от работата на пункта до ранния следобяд пожелаха да се имунизират 26 души. Получените ваучери можеха да бъдат изхарчени в магазина или да бъдат дарени за децата на учители и медици, починали в борбата с COVID-19.
лотария " alt= " Румъния ще подтиква имунизацията с ваучери за храна и лотария " class= " image wp-post-image no-display appear lazyload " dsrc= " https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2021/07/21/0582438001626858144_1637602_144x110.webp " > Румъния ще подтиква имунизацията с ваучери за храна и лотария
Румънското държавно управление утвърди през днешния ден изключително разпореждане, предвиждащо отпущането на ваучери за храна и опцията за включване в...

" Понеже ми се постанова да пътувам, макар че съм преболедувал, се наложи да се имунизирам. Живея наоколо, видях, че няма опашка и незабавно ", сподели Борислав Бориславов, който се имунизира в пункта. " Имаше хора, които са за втора игла на ваксина. Има хора, които си слагат и първа доза на ваксина, тъй че ползата е от разнообразни възрастови групи ", изясни доктор Добринка Вълова.

Още от ПЛОВДИВ:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР