Сравнително рядко, но се случва. Мутреси отнасят куршуми, предназначени за

...
Сравнително рядко, но се случва. Мутреси отнасят куршуми, предназначени за
Коментари Харесай

И мутресите отнасят куршуми

Сравнително рядко, само че се случва. Мутреси отнасят патрони, предопределени за техните мъже. Някои от дамите на маститите ъндърграунд босове оцеляват, други нямат този шанс и напущат този свят прекомерно рано. Само преди дни сходно безскрупулно ликвидиране раздруса както Южна Африка, по този начин и България.

Ексвисаджията Красимир Каменов-Къро бе премахнат в дома му в тузарския квартал " Константия " в Кейптаун, Република Южна Африка. Миналият четвъртък наемници нахлуват в къщата на Къро. По неофициална информация са облечени в униформи на ДЕА - американското звено за битка с опиатите. Връзват Къро, брачната половинка му Гергана, охранителя му Деан Генов и детегледачката им и ги вършат на сито с по един надзорен изстрел в главите. Разследващите занапред ще нищят претекстовете и ще търсят поръчителите и изпълнителите на безскрупулната мокра поръчка.

Това е последното нападение, при което е убита дамата на набелязания мафиот, само че сигурно не е първото.

През 2018 година показно унищожават мастит началник на казина и раняват 22-годишната му възлюбена. Убитият е предприемачът Коста Николов-Миджурина, който е притежател на близо 15 игрални зали на територията на Слънчев бряг, Несебър, Бургас и няколко в Нова Загора. 54-годишният мъж е убит в първокласен автомобил, а 22-годишната му другарка Симона е ранена.

Нападателите откриват огън от движещ се автомобил по возилото на Миджурина. След канонадата от изстрели маститият предприемач издъхва на място. Младата жена е с огнестрелна рана в лявото слепоочие и е откарана в сериозно положение в болничното заведение в Бургас. На мястото на покушението са открити голям брой гилзи от огнестрелно оръжие, а нападателите по този начин и не са открити. Младата жена оцелява, само че следите й се изгубват.

През 2009 година прострелват брачната половинка и 11-годишния наследник на Ивайло Паунов-Джованито, който го свързват с тайфа за автокражби в Испания. Това се случва през декември във вилната зона " Свети Никола " край Варна. Тогава очевидци оповестяват, че пред дома им има простреляни и кървящи хора. Двама нападатели с тъмни облекла разкрили огън в придвижване по колата на жертвите, след което дали газ и се омели. Според служителите на реда покушението е против самия Джованито, само че на мушката на убийците попадат жена му и детето му, защото в този даден миг те употребявали неговата кола.

Жената и момчето са откарани неотложно в МБАЛ " Св. Анна ", където лекарите съумяват да ги спасят. Майката има огнестрелни рани в бедрото и лопатката, 11-годишният й наследник също е ранен в бедрото и седалището.

Джованито е осъждан през 2003 година в Кралство Испания. На идната година по негово искане Варненският областен съд сменя семейството му от Иванов на Паунов. Бандитът е прочут и с това, че на два пъти сменя имената си. Заради това той е именуван Джованито Стоте имена. Няколко години преди опита за нападение против Джованито има и различен, при който още веднъж има ранена жена - негова половинка по това време. В началото на 2005 година убиец го прострелва в личното му заведение " Сохо " в центъра на града. Заедно с него е ранена и някогашната манекенка - Мис Варна за 2003 година Михаела Мирчева. След като бе изписан от болница, Джованито изчезна, само че се върна след една година.

През 2001 година считаният за наркобос номер 3 в страната Леонид Фотев, по прякор Льонята Джуджето, и жена му Албена Станкова са убити брутално в столицата в нощта на 16 против 17 септември.

Манекенката Албена и Льоната са открити в локви кръв и с прерязани гърла в дома им в софийския квартал " Красна поляна ". Тогава мутресата Албена е едвам на 26 години.

Според служители на реда наркодилърът се нанася в неугледната панелка при започване на 2001 година, с цел да отглежда на мира бебето си, което Льоната оставя полусирак едвам на шест месеца. Льоната постоянно се придвижва с няколко персонални охранители. Но този път убийците се внедряват в обкръжението на Льоната и го унищожават дружно с жена му, до момента в който са им на посетители. Хората на Джуджето, измежду които са убитият по-късно Антон Милтенов-Клюна и Димитър Вучев-Демби, отмъщават на душманите на главатаря си. Като в мафиотска кримка двамата настигат убийците Петър Петров-Кюстендилеца и Христо Стефанов. Между четиримата стартира престрелка, само че убийците съумяват да избягат. По-късно полицията удостоверява, че точно Кюстендилеца е резнал гърлата на Джуджето и на Албена.

Льонята Джуджето е апетитен за наркобос номер 3 в страната към този миг. Регистриран е неведнъж за най-различни закононарушения и има няколко присъди зад тила си - за обир, за обири и за обезчестяване. Категорично е открито, че се занимава с търговия на дрога. Наричат го балансьор сред ВИС и СИК в София. След неговото очистване сред двете групировки стартира война.

Според полицейски източници 40-годишният към този момент премахнат ъндърграунд воин е в тройката на най-мощните разпространители на опиати на национално равнище. Той е обект на полицията и правораздаването още от зората на демокрацията, само че макар многочислените му присъди незаконната му активност в никакъв случай не е серпантина. Гравитира към групировката ВИС, само че няма общи компании с нейни представители.

Самоковеца и Цеци Красимирова

През 2003 година кумецът на Васил Илиев Косьо Самоковеца е погубен показно с патрон в главата на амстердамския площад " Дам ". Екзекуцията е пред магазин за бижута, от който Самоковеца тъкмо излиза с обичаната си Цеци Красимирова.

Куршумът излиза от главата на висаджията и се забива в слепоочието на хубавицата. Цеци изпада в кома и е с заплаха за живота известно време, само че преодолява трапа и оцелява. След всичките тези години, когато е в Амстердам, постоянно отива на площад " Дам ", където бе премахнат обичаният й.

Източник: " "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР