Сравнително новата компания на Илън Мъск The Boring Company тества

...
Сравнително новата компания на Илън Мъск The Boring Company тества
Коментари Харесай

Илън Мъск пусна Tesla Model X в тунелите на компанията The Boring Company под Лос Анджелис

Сравнително новата компания на Илън Мъск The Boring Company тества транспортните тунели под Лос Анджелис благодарение на електрическия автомобил Tesla Model X. Краткият клип бе оповестен в Twitter акаунта на Мъск.
По този метод компанията The Boring Company тества някои транспортни детайли. Проверено беше по какъв начин ще става напредването на капсулите с пасажерите и колите навътре в тунелите.



Неотдавна се появи информация, че The Boring Company ще построява система от подземни тунели в Чикаго. Те носят името The Chicago Express Loop и ще свързват интернационалното летище О’Хара с деловия квартал в центъра на града. Илън Мъск завоюва този конкурс за строителство на скоростен превоз, в който участваха още три компании.

Според проектите, по високоскоростната подземна система ще се движат влакове, формирани от няколко дребни пътнически вагони, които Мъск назовава капсули. Транспортните средства ще се придвижват подземен със скорост 240 километра в час. Тази скорост ще понижи времето за пътешестване от Международно летище на Чикаго до центъра на града от 45 минути на 15 минути.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР