Сравнително млад перверзник, среден на ръст и с черна коса,

...
Сравнително млад перверзник, среден на ръст и с черна коса,
Коментари Харесай

Терор в столичния "Люлин": От три години млад мъж с черна коса среща майки и деца в квартала и...

Сравнително млад перверзник, междинен на растеж и с черна коса, мастурбира от три години пред майки и деца в столичния квартал ж. к. „ Люлин “, написа „ Телеграф “. Досега няма нито един сигнал против мъжа, който се пипа пред непознати, прецизират от управлението на 9-о районно ръководство в столицата.

Последното „ нахлуване “ на индивида е от петък по здрач. Към 18:40 часа той изплашил млада жена, която отивала на посетители на другар в трети микрорайон в „ Люлин “, на метри от централната поща в квартала. Пред нея той свалил панталона си и почнал да допира интимните си елементи, до момента в който я гледа. Потърпевшата била сама в тъмното.

Стреснала се и хукнала да бяга. Когато пристигнала при приятеля си Мирослав, който е някогашен служител на реда от 9-о районно и сегашен чиновник на Пътна полиция в София, той и негови близки почнали да обикалят региона и да търсят перверзника.

„ Не съумяваме да го открием, в случай че някой има информация за него, дано я показа “, прикани в петък вечер Мирослав Влайн вв „ Facebook “. До през вчерашния ден следобяд обявата му има над 40 коментара. В близо половината от тях млади дами са споделили, че през последните три години са засичали същия мъж да мастурбира из „ Люлин “. Дамите са се обединили към визията на перверзника.

Според тях той е относително млад, с черна коса, междинен на растеж и нерешителен.

„ Изкрещях му да спре, той се стресна и хукна да бяга “, споделя пострадала. В доста от случаите нападателят приказвал с обектите на желанията си.

„ Крещеше какъв брой бил вманиачен и по какъв начин си падал по дами. Не знам по какъв начин не си изкара багра от някой, както скачаше по хората да им изкаже в лицата половите си пристрастености “, споделя Диана Николова от София.

При различен случай същият мъж застанал до непозната жена и я уверил, че няма да ѝ направи нищо, в случай че огледа мъжкото му достолепие.

„ Прибират го. После го пускат. Обикаля градинки, учебни заведения и оживени места в квартала “, сплотяват се люлинчани.

Масово потребителите във „ Facebook “ се заканват да се включат в нанасяне на побой над мастурбатора. Никой обаче не се е оплакал в Министерство на вътрешните работи от него.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР