Сравненията между Меган Маркъл и принцеса Даяна бяха чести и

...
Сравненията между Меган Маркъл и принцеса Даяна бяха чести и
Коментари Харесай

Меган изпита това, което и Даяна

Сравненията сред Меган Маркъл и принцеса Даяна бяха чести и неизбежни още от началото на връзката й с принц Хари. Двете дами не съумяха да се впишат изцяло в кралския двор и постоянно се открояваха със жанр и държание. А херцогът на Съсекс избра да се откаже от купите си, с цел да не последва брачната половинка му ориста на неговата майка.

Съпоставката сред Даяна и Меган още веднъж излиза на напред във времето в новата биографична книга Finding Freedom. В нея откриваме изявление на Маркъл , представено от нейни доближени, което ни връща години обратно, когато Лейди Ди бе още жива и бе омъжена за принц Чарлз.

В фрагмент от книгата на Омид Скоби и Каролин Дюран се твърди, че херцогинята на Съсекс се е оплакала пред свои другари малко преди да заминат с Хари за Канада с думите: " Отдадох целия си живот за това семейство. Бях подготвен да направя всичко, което е належащо. Но ето ни в този момент. Много е тъжно. "
 Снимка 478343

Думите на Меган доста ни припомнят за разочарованието на принцеса Даяна, което тя излиза пред своя близка другарка след следващите разкрития за изневери на принц Чарлз с Камила Паркър. " След всичко, което съм направила за това семейство... " , споделя тя.
 Принц Хари, Меган Маркъл, Finding Freedom и за какво са се чувствали подценени в кралския двор
Да си безконечната втора цигулка в кралския двор

Несправедливостта, с която не се помириха

Така се удостоверява мнението, че и Меган, и Даяна са надълбоко разочаровани от обстоятелството, че техните старания и принос за кралския двор остават неоценени . Те се усещат неразбрани и незащитени. И, за жалост, това чувство не се трансформира до края - до Мегзит и до онази злокобна злополука в тунел в Париж, предава Best Life.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР