Сравнението с кренвиршите е доста интересно, като се има предвид,

...
Сравнението с кренвиршите е доста интересно, като се има предвид,
Коментари Харесай

Ангелов сравни ваксините с кренвиршите: Хората и в тях не знаят какво има, но ги ядат

Сравнението с кренвиршите е много забавно, като се има поради, че имунизационната акция у нас започва точно със скандал около месни салами. ФрогНюз напомня, че при идването на количества от препаратите против COVID-19 у нас дозите бяха транспортирани до градовете в хладилни бусове за кренвирши.

" Взехме няколко решения в България, които към този момент се ползват в Европейски Съюз. Не сме имали желанието да бъдем самонадеяни или да се пъчим, в противен случай – най-ценното качество в такава обстановка е смирението. В нито един миг не сме жалили средства. Да, в част от решенията сме бъркали, допускахме неточности, тъй като този вирус опроверга всички учени в света. Чехия, да вземем за пример, изпраща пациенти в Германия, а България съумя да се оправи сама. Подготвихме страната за втората, а в този момент и за третата вълна. Българите ни са най-важни, няма да спрем да мислим по този начин. Швейцария и Гърция имаха проблеми с реанимационните си кревати, а ние управляваме нещата и те се получават``, споделя министър Ангелов.

" Политиците жонглират с тематиката за COVID-19, всеки се заиграва – един със страховете на хората, различен с техните очаквания... само че всички те преследват политически цели. Изборите ще минат, политиците са преходни. Тези неистини, които се използват, са жестоки – ще костват човешки животи и възпитанието на децата и никой няма да поеме отговорност, просто тъй като хората са такива``, счита министърът на опазването на здравето.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР