Срамувам се от това, което направихме с тези глупости покрай

...
Срамувам се от това, което направихме с тези глупости покрай
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Апартаментгейт повече няма да се повтори

Срамувам се от това, което направихме с тези нелепости около жилищата. Убеден съм, че повече това няма да се повтори. Сигурен съм, че всеки си е извадил поука. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в утринния блок на Нова телевизия.

По отношение на обвиняванията на Българска социалистическа партия, че има втори недеклариран парцел в Банкя Борисов уточни, че няма нищо правилно в това.

,,Това е един и същи парцел. Става въпрос за едно огромно общо помещение. Имотът е разказан, има нотариален акт на мое име, налозите са му платени, удостоверението за въвеждане в употреба. Това ми е пристройката, един и същи парцел е. Това е къщата, в която съм живял, пребивавам и в която ще умра. Има една пристройка, която населявам, когато децата ми дойдат на посетители. Така че въпросния парцел, за който говорите, от Българска социалистическа партия го снимаха с дронове, пращаха ми и данъчна проверка 15 години обратно, но всичко. От Българска социалистическа партия не спираха да ми пращат инспекции, единствено с цел да намерят някакво нарушение'', изясни министър председателят.

,,Аз съм се родил на тая морава, там пасяха само животни и нямаше нито една къща в Банкя по това време. Така че падението на тези женици (Нинова и Йончева – б. р.) е огромно. В началото започнаха с това че съм имал имение в Лос Анджелис, след това пък, че имам остров в Гърция и в този момент последното е за парцел в Барселона. Знаете ли, в Барселона съм ходил единствено веднъж и това беше по времето, когато бях кмет на София преди към 15 години'', добави още той.

Борисов по-късно още веднъж се върна на тематиката за абсурда с жилищата.

,,Ометох всички от всички държавни постове. Признавам си, че не знаех за тях, тъй като в никакъв случай не съм ходил на посетители при тези хора. Но желанието да се придобива го има в целия свят. А всичко, което се откри, че е взето непозволено, ще бъде върнато. Съдбата на Цветанов зависи от това до каква степен хората мога да му простят. Взех решението да го изтегля малко обратно, с цел да понесе чувството, че е сбъркал. А и онази фраза, дето изтърва в Панорама, че е недостижим не беше правилна'', разяснява министър председателят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР