Срамувам се от това, което направихме последния месец с тези

...
Срамувам се от това, което направихме последния месец с тези
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Срамувам се от глупостите ни през последния месец

„ Срамувам се от това, което направихме последния месец с тези нелепости “, сподели той по отношение на „ Апартаментгейт “. „ Мисля, че това е една доста добра обица на ухото на всички. Човешко е да се сгреши, човешко е да се елементарни “. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по Нова телевизия.
Относно минималната заплата и каква би трябвало да бъде нейната стойност, министър председателят изясни, че те в никакъв случай не би била задоволителна, каквато и да е цената ѝ. „ Парите не стигат на никое място по света “, добави той и подсети митингът във Франция на „ Жълтите жилетки “.

Минималната работна заплата в никакъв случай няма да стигне. Парите в никакъв случай не стигат. Колкото повече сътворяваме мощна промишленост, толкоз повече се подвигат приходите. Която нация работи най-вече, там хората са най-богати. Станишев е доста значим човек след неделя, отговори той на още блиц въпроси.

Борисов изясни за парцелите си в Банкя: "....Това е еднакъв парцел, където съм се родил, където пребивавам и където ще умра. Там, това, което е оградено, беше прасето, кокошките, зайчарника. Ако забелязвате дувара, двете стени на къщата са самият зид. Имат покрив, начело са две стъклени стени с тухли и една стая. А малкия екран на госпожа Йончева с Бареков, с дронове я снимаха. Тогава ТВ7 седеше пред мене, с цел да стачкуват. Тази телевизия, с тези хора, седяха пред къщата ми ", отговори Борисов на лъжите на Елена Йончева, че в двора на къщата му в Банкя има противозаконна сграда.

" Аз съм си независим човек, идват хора при мен, би трябвало и помещение, където да ги посрещам. За братовчеда споделиха... за въпросната заменка. Тя става 12 октомври 2010 година Човекът, който спря заменките в София, беше Бойко Борисов. Сметки нямам, офшорни компании нямам. Хвърлят в този момент бомба - каква бомба хвърлят? Когато Българска социалистическа партия управляваше, с дронове ми снимаха къщата. Изпратиха дъначна проверка с 15 години обратно. Данъчните споделиха - ръчкат с един нож, че подът е бор, най-евтиният. Казали им, че мазилката е пръскана. Мъжът на госпожа Нинова работи в ЛУКойл. Значи, когато подвигат горивата, тя е отговорна. Аз нямам другари, тъй като всеки другар желае да се добере и да получи нещо. Падението на тези женици е огромно. С първата ми братовчедка не сме се виждали 40 години, а с братовчеда - от 30 години ", разяснява Борисов.

" Аз съм се родил на тази морава, там пасяха животните. С никой от вторите си братовчеди не си приказвам. Когато отидох на изборите в Банкя, отидохме с един ретро мецедес в Банкя ", добави министър председателят.

" Всичко е платено, ето документите! ".

Борисов разяснява и изказванията, че има къща в Барселона: " Ходил съм в Барселона. Всички познават хората, да идат да си ги намерят. Звучи гадно и щерка ми, която беше бременна в осмия месец, карала " Бугати " с 300 км. Вчера ми се обади персонално остарелият Недялко Йорданов, поетът, че нямало такова нещо в " Бивол ". После Нова телевизия стартира с остров в Гърция. Започнаха в Барсерлона, бил съм там при кметицата. Имаше анонс, вие считате, че като излида на екрана и го гледат и написа има ли остров министър председателят? Само да го прочетат, за един политик да го напишеш... ", отговори Борисов на несръчното запитване на Виктор Николаев дали министър председателят има къща в Барселона.

Той разяснява и " апартаментгейт ": " Ометох всички от всички постове. Никога не съм вярвал, че тези хора са го създали. В целия свят е по този начин. Затова споделят, че медиите са четвъртата власт, в България е първа. В Австрия кой им направи рецесията? Желанието на човек да придобива го има в целия свят. Всичко, което е взето непозволено, се връща ".

" И в двата случая виновността ще е моя. Не ориста на Цветанов, а това, какъв брой могат хората да му простят. Изтеглих го обратно, с цел да понесе чувството, че е сбъркал. Фразата " Няма кой да ме накаже ", вбеси хората ", добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР