Срамота е да не се избере правителство и пети път

...
Срамота е да не се избере правителство и пети път
Коментари Харесай

Кисьов: Срамота е да не се избере правителство и пети път да отиват псевдополитиците на избори

Срамота е да не се избере държавно управление и пети път да отиват псевдополитиците на избори. Основното им обвързване е да изберат държавно управление. Срамота е да елиминираш над 25% дали своят вот, да не вземат участие в бъдещето на България. Лидерите и всички депутати да се откажат от имунитета си до момента в който се стабилизира страната. Това съобщи основният договарящ за участието ни в Европейски Съюз Владимир Кисьов в ефира на Нова телевизия.

" Не мога да схвана за какво президентът бърза със привикване на Народното събрание в Страстната седмица. За ден-два какво ще се случи? Ако бърза на спринт да уреди нови избори, не е най-почтеното нещо. Стига към този момент краткотрайни държавни управления. Няма учредения за привикване толкоз бързо. Скандалът за избор на ръководител на Народно събрание да се направи тъкмо преди Великден ли? Не мисля, че би следвало да има подобен, има прекрасен принцип да е най-възрастният народен представител ", разясни още той.

По думите му час по-скоро би трябвало да има постоянно държавно управление, с цел да се ускорят процесите по европейския път на България. ``Все нещо ни спъва или сами се спъваме и се връщаме обратно и почваме отначало. Самият факт, че има доста историци в листата с зов за сформиране на постоянен кабинет, демонстрира, че се дава оценка на претекстовете. В този лист има хора дали своят вот за всяка от двете политически сили, които са с най-голям резултат на вота. Нужно е проевропейско държавно управление ", посочи Кисьов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР