Срамното замеряне с Алексей Петров - дето се казва, още

...
Срамното замеряне с Алексей Петров - дето се казва, още
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: един призрак броди из политиката - на Алексей Петров

Срамното замеряне с Алексей Петров - дето се споделя, още неизстинал в гроба, а и по-важното - в никакъв случай неосъждан, продължи съботно.

В изявление пред бТВ министър председателят Николай Денков настоятелно повтори тезата си: че в никакъв случай не е имал персонални срещи с някогашния застахователен необут, впъреки изпирането му, което течеше приживе - като началник на работодателска организация, доцент, консултант и пр. Нито пък знае някой от държавното управление да е имал.

Бойко Борисов не изостави тематиката, която хитро вкара в послание в Народното събрание през вчерашния ден - нищо че е чак в Бургас. Оказа се, че известният със своята честност и безукорна известност Недялко Недялков му довел Алексей и той направил " логистиката " за договарянията с ПП-ДБ. Сам не участвал на срещите с Петков-Василев.

Което от устата на Бойко Борисов не е ясно дали е тъкмо комплимент.

В събота отмора не си беше взел и вълчият инстинкт за интриги на Корнелия Нинова. За наслада на журналистическите заглавия, тя попита Борисов:

" Защо в този момент смелчаго? Защо не, до момента в който Алексей Петров беше жив? "

Готин въпрос - не може да й се отхвърли.

На фона на това свирепо " ритване по кокалчетата " президентската котерия продължава под строй да повтаря плочата: в Министерство на вътрешните работи има чистка, това се чуло и на " оня запис ". Неизвестно е за какво го вършат: откакто има народна власт у нас, всеки министър незабавно сменя главсека, шефовете на служби и регионалните шефове.

Точно това разяснява и Атанас Атанасов през днешния ден.

Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР